Inlägg #1078087

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Dream Team: Länken Filmer under Administration. Men att ha filmer med Jonte känns ju ändå ganska relevant eftersom han spelar i Timrå.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus, Poffa:
Idag var möjligheterna att skriva in en "nyhet" borta igen trots att Poffa förra veckan lärde mig vad felet bestod i. Den rubiken som jag skrev in under inställningar för att få igång funktionen var borta idag igen.

Vem tar bort denna rubrik med jämna mellanrum?
Kommentera

Sv: Nya HockeySnack HS3 släpps den 15-16 september
Marcus: Ok, då vet jag. Självklart är det så. Jag menade bara om det skulle vara på samma vis vid något annat tillfälle, om det av någon anledning inte skulle finnas samma koppling.