Svenska Hockeyligan

7508 inlägg · 377 ämnen

Inlägg #1085789

Sv: hockeyligan.se
Apropå hockeyligan så får dom en rejäls dos kritik från AIK:s ordförande.

Håller med honom till 100 %
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: hockeyligan.se
mattias - 74: Jag håller inte med för fem öre. Landslaget har ingen roll i svensk hockey längre. Allt handlar om att spela så många matcher som möjligt, och då har man tappat bort värdet för varje match.

Gör om dessa cuper till EN match/landslag och helg och spela det som en serie över hela säsongen, alltså denna helg som var skulle Sverige spela en match mot nåt av lagen, sen i moskva spelar vi en match och i sverige spelar vi en match. Och sen räknar vi ihop resultatet i slutet av säsongen.
Då blir spelarna mer taggad, en landskamp betyder något rejält, inte bara en match som även om det går dåligt så kan man ta igen det nästa match. I mitt exempel får varje match större betydelse och alla spelare vill vara med och bidra. Dessutom kommer klubbarna vara mer positivt inställd till det hela med tanke på att en match inte sliter som 3 matcher över en helg, och landslagens behov av att ha matcher i sina respektive länder får visst genomslag då de får arrangera några matcher, men i gengäld att det blir färre matcher får dessa större innebörd viket borde locka fler människor.
När spelade sverige inför en fullsatt läktare i sverige sist?
Kommentera