1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586424 inlägg · 6217 ämnen

Finansiärerna



Finansiärerna
Japp!!!, då har Hockeyn av Ano 01-02 smugit sig igång, lite försiktigt med SAIK och NSK, Personligen var jag bara på saik matchen, J-ligt bra tillställning inte så mycket lulul utan bara pang på, och inga reklam kåta finansiärer hade behov av att visa upp sina föremål i period pausen, Inget över drivet men hur j-la länge dröjer det innan man ska tvingas titta på en flicka som springer omkring och visar näverkorgar i pausen, med största entusiasm i tron att 5000 pers, åkt till ladan för att titta på några j-la näverkorgar,,,,,,,, Och den j-la reklam uppvisningen hur löjlig är den, iaf, jag visste tidigare att det fanns ett märke som heter Volvo, och Audi, och vill jag köpa en sådan så går jag på affären och hur många har råd att köpa dessa saker dom visar upp??? Jo dessa finansiärer, vi vanliga bönder på stå har f-n inte råd att slänga ut 300 papp för en folkvagn av senaste modell, kan inte gruppen för inbördes beundran, visa varandra vad dom har att komma med, i vipp logen finns väl overhead där med, så få jag äta min kokta med bröd ifred för 10 spänn så jag får i mig energi så jag klarar en period till..
Kommentera

Sv: Finansiärerna
HH:
Om du har sånna problem med reklamen under ordinarie säsong, hur ska du då klara av prishöjningen av korven till 15 kr?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
HH; Utan dessa "kåta finansiärer" skulle du nog inte ha något lag att åka och titta på. Köp ett matchprogram och du kan vinna en klackring eller en brandsläckare !
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Bo Wasa:
En lösning vore förmodligen att höja biljettpriset till NHL-nivå. Typ 800 kr/match eller vad de nu ligger på. Lär dock bli lite svårt att fylla hallen då bara... Vi behöver således företag som snällt ställer upp och sponsrar och blir tilldelade reklamutrymme + att några spelare i truppen spelar en golfrunda med företagets styrelse under sommaren...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Bo Wasa, HH: Den stora utmaningen ligger i att öka omsättningen och bevara det genuina. Det är bara att inse att den gamla tidens hockey är historia. Man önskar dock att ledningen skall inse att allt som kommer från andra sidan inte är saliggörande. I anslutning till detta vill jag bara ytterligare en gång släpa fram min gamla käpphäst, bort med Strimmorna. De är jätteduktiga (eventuellt), men jag ser inte att de tillför stämningen särskilt mycket.

Vi heter Timrå IK och inte Red Eagles eller nåt annat amerikaniserat skit...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Värst vad Du morrar!! Jag trodde Du gillade fint hantverk hihi!
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Nu är jag i o f s stadgad men jag anser ändå inte att cheerleaders är ngn sund import...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Octagon:
Jag är inte heller någon jättestor anhängare av amerikaniseringen Red Eagles. Låter mest bara barnsligt.
När det gäller Strimmorna så tycker jag faktiskt att de tillför en hel del. Det är väldigt många gånger jag sett dem få fart på den annars så extremt tröga sittplatspubliken. Där gör de ett jättebra jobb! I övrigt så gör de varken till eller från för min egen del. Jag tittar hellre på när spelarna åker för att byta så att man ser vilka som byts ut, tittar när spelarna ställer upp inför teknik, vilka positioner de har osv. Några Strimmor finns inte i mitt synfält under en hockeymatch, men uppenbarligen gör de det för många på sittplats och det tycker jag att vi ska vara glada över.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
HH: Skulle halvtidsreklamen börja bestå av "flickor som springer runt och visar näverkorgar" så närmar vi oss snabbt lex Tranås.

Tranås är en föregångare när det gäller uppmärksamhetsbaserade reklamtrix... Såg att någon TV-kanal i Finland kör med strippande nyhetsuppläsare. Det hade Tranås redan i Kvalserien för flera år sedan. Vi som var där glömmer aldrig...
Och det är väl det reklam handlar om?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Patrick: Det må vara hänt att några flåsiga gubbar på sittplats blir till sig och motvilligt bidrar till stämningen men i mina feministiska ögon är cheerleaders inget annat än en återspegling av ett osunt tänkande. Killarna spelar och tjejerna står på sidan och åmar sig…

Har du någonsin sett manliga cheerleaders på tjejidrott??

Om jag behöver kvinnlig fägring söker jag annorstädes.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Nää.
Men jag har sett manliga cheerleaders på hockey.
Närmare bestämt TIK-MALMÖ i höstas, hoppas bara
att dom gör comeback.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Octagon: Varför inte gå i Kloster :-)
Kommentera

Sv: Finansiärerna
NEEEJ! (håller upp ett kors mot datorn) Dom där manliga cheerleadersen från Malmökampen måste bara låsas in i något mörkt och fuktigt utrymme (finns styrketräningsrummet i hallen kvar?)
Även om Pridefestivaler och andra obskyra fester för oliktänkande vinner allt mer terräng så måste det få finnas gränser. Jag vet en kille som inte kunde ha sex på nästan ett halvår efter den där upplevelsen. Och då berodde det inte på brist på trevliga kvinnfolk.
Hörde också att förbundet funderade på att förbjuda den formen av psykning. Enligt uppgifter så går forfarande vissa MIF-spelare på terapi.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Octagon:
Jag brukar aldrig se på kvinnor som idrottar så länge det inte rör sig om friidrott och där har jag aldrig sett några cheerleaders överhuvudtaget.

Om det nu i Sverige fanns en idrott som kvinnor utövade som dessutom lockade stora mängder kvinnlig publik så kan jag mycket väl tänka mig att manliga cheerleaders vore förekommande. Hittills har jag dock inte sett någon sådan idrott i Sverige.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Wesse: I kloster spelas tråkig hockey.

Patrick: Jag hängde inte riktigt med... Varför bör idrottsevenemanget vara välbesökt för att manliga cheerleaders ska vara aktuella?? På tjejhockey och tjejfotboll är det säkert mest tjejer...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Att bjuda till för sponsorer tillhör numera vardagen för alla svenska elitföreningar och det har jag personligen ganska lätt att stå ut med.
Vad däremot syftet med cheerleaders är står höljt i dimma. Jag förmodar att det är av samma skäl som vi döper om våra klubbar till engelska begrepp som "Red Eagles" och annat, samt skaffar klubblogos som möjligtvis hetsar upp barnen på dagis.
Detta är enligt min mening exempel på den naiva troskyldighet som vi kopierar vårt "faderland" i väst. Vi lider svårt av ett USA-komplex som får Göteborgarnas Stockholms-dito att framstå som futtigt.
Det ska vara fart och fest och kul och alla skall vara glada och lyckliga och Gud förbjude att det blir tyst i hallen. I grunden har vi ärvt amerikanarnas rädsla för "obehaglig tystnad" och att eventuell ångest, irritation och spontana utrop skall dränkas av glada cheerleaders, bastung rockmusik, eller överentusiastisk speaker.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
PerHapps: Exakt, Strimlorna var grymma...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Utan dessa finansiärer så hade vi nog inget hockeylag, precis som i allt annat så är det pengarna som styr. Det är nog bäst att börja o vänja sig, för det kommer bara bli mer o mer sånt här, tyvärr... Om några år kommer det att se ut som det gör i NHL idag i flertal svenska hallar. Titta bara i globen där de har en hysterisk gaphals som förjäves försöker få i gång den stela tystlåtna publiken.

För att hockeyn ska få behålla lite av sitt stuk här Timrå så får ALDRIG ståplats läktarna försvinna, för försvinner de, ja titta i hur det är i globen.

Så HH ska nog vara glad att det inte är värre än vad det är. Och strimmorna är bra på det de gör, de piffar upp introt o stämmningen för de som inte är lika engagerade oss riktiga fans, men så länge man inte tar efter globens metoder så får man väl vara nöjd.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
FH: On point!! Frågan är dock på vilka sätt man kan motarbeta denna förvanskning av hockeyns genuina natur. Om man har varit på hockey i Nordamerika blir hotbilden mot den svenska hockeyn alltmer greppbar. Jag tror att Timrå IK skulle kunna göra en grej av att man står över de massiva tidvågorna av hemskheter från NHL.

Rädd för att drabbas av allehanda svårhanterliga ångestkänslor vågar jag dock inte gå så långt som att kräva den bastunga rockmusikens upphörande.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Dr Octagon : Jag är helt övertygad om att det vore ett smart grepp. Men då kommer vi in på ämnet att avvika från gruppbeteendet och det kan ju vara jobbigt....
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Undrar just vad det skulle kunna blir för förändring om NHL kunde ta intryck av läktarkulturen som finns här i Europa?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Octagon:
Det är väl mest på välbesökta evenemang som man "pyntar" med lite extra, typ cheerleaders då tex. Hade Halmstad Hammers hade 150 pers på läktarna som lag i Damallsvenskan kan ha så hade de nog knappast kört med cheerleaders och samma show som de kör med nu, eller vad tror du?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Patrick : Fast det är ju inget motiv till varför man skall ha cheerleaders. Själva namnet indikerar ju att det är en grupp hejaklacksledare, men så är väl inte riktigt fallet...
När det gäller NHL så ska vi nog inte dra alla över en kam. Det finns ett antal lag med tradition och hängivna hockeyfanatiker med gediget hockeykunnande som hejar på sina lag. Men så finns det avvarter. Minns en match mellan Detroit och något lag där hela publiken hade typ röd-vita örnar ( kom inte ihåg vad det var) och det såg otroligt fånigt ut. Någon slags blandning av Sovjetisk toppstyrd likformighet och USA-kommersialism a´la´Disney.
Kan inte vara många spelare som blir extra inspirerade av att beskåda dylikt spektakel.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Jag tycker inte att man ska gnälla på Strimmorna, de är jätteduktiga och bidrar på ett bra sätt till "inramningen". En effektfull och läcker inramning är viktigt för att ge en positiv totalupplevelse av en hockeykväll till personer som inte är järnhårda hockeyfanatiker. Det räcker ju inte att fylla sördra stå - hela hallen ska helst vara fullsatt varje match! Och då måste man kunna locka en bred publik. Det är som Hammarbys ordförande uttryckte saken: "Vi är inte först och främst ett fotbollslag, utan vi är i underhållningsbranchen".

Timrå IK konkurerar inte om publiken med Selånger Bandy, utan med Dragons, rock-konserter, Bio, Travet, Casinot m.m. inom underhållnings- och upplevelseindustrin.

Sen kan man väl fundera lite kring fenomenet cheerleading i en feministisk kontext. Det är väl klart att det finns en hel del sexism i spänningsfältet mellan storvuxna hockeykrigare och små snygga vältränade cheerleaders.

Men det finns ju en del tjejer som skulle uppskatta några snygga cheerleaders vid sidan av planen när lag typ Sunnanå och Umeå brakar samman i damallsvenskan!
Kommentera

Sv: Finansiärerna
FH:
Som du säger så antyder ordet cheerleaders (flera hejarklacksledare) på att de ska mana på en hejarklack (vilket i detta fall är hela hemmapubliken) för att få dem att heja mer på sitt lag än vad de förmodeligen skulle göra annars.
Denna funktion uppfyller Strimmorna. Den uppfyller även en funktion av att ge lite mer show över hela tillställningen.

Cheerleaders fyller således ingen större funktion på små evenemang, än möjligtvis sätta igång salivutsöndringen på äldre personer...
Skulle tjejhockeyn i Sverige locka flertalet tusen åskådare per match, varav majoriteten dessutom är kvinnor, så kan jag mycket väl tänka mig att de skulle stå män med bar överkropp där och dansa för att få igång publiken.
Kanske Timrå kunde vara lite banbrytande och blanda in ett par manliga cheerleaders/dansare för att på så sätt locka fler kvinnor till matcherna och dessutom får dem att öppna munnen eller åtminstone klappa händerna? Hmm.. tja, det var inget seriöst förslag utan mer en fundering..

"...Sovjetisk toppstyrd likformighet och USA-kommersialism a´la´Disney" var en precis och rolig beskrivning. Gud bevare oss från dylika företeelser i Kulturmagasinet.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Jag kräver Strimmor i hallen! Vad ska man annars använda haklappen med TIK-reklam till?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Ni får ursäkta men vad menar ni med att Strimmorna är duktiga. Att jag inte skulle klara av de ifrågavarande rörelserna är tämligen givet men detta innebär inte att den största prestationen ligger i knäböjningar och vippviftningar. I mina ögon är det långt mer imponerande att de kan göra detta inför publik och tro att de som uppskattar dem gör så just pga deras kunskaper inom vippviftningen. Vidare tycker jag inte att man idag behöver uppmuntra ungdomar att objektifiera varandra. Detta sköter redan kvällstidningar och övrig media på ett ypperligt sätt.

Jag har inget emot snygga tjejer och mina åsikter om Strimmorna har endast att göra med deras närvaro vid TIK:s matcher.

Det är kul att vara lite radikal ibland...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Mika : Du företräder uppenbarligen den syn som alla käcka eventmänniskor menar är vad publiken egentligen vill se. Jag gör inte det. För mig är hockey inget som jag jämställer med Casino-verksamhet eller Allsång på skansen.
Men om man gör det så är det väl logiskt att man därmed också vill ha cheerleaders, glass åt barnen och tomtebloss åt tant Astrid och Farbror Gösta.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Hmm... jag tror kanske att FH missuppfattar mig lite, också för mej är hockeyn det som är det viktiga. Min poäng var bara den att antalet hockeyfanatiker är inte tillräckligt stort för att fylla ladan, utan man måste nog kunna locka även mer allmänt sport- eller uppleveintresserade. Ett litet antal av oss skulle gladeligen stå och frysa i snöglopp runt en utrerink som nån sorts bandypublik utan vare sig tifo eller "event". Men det skulle knappast bli 5.500 pers.

Sen tror jag att Octagon underskattar tjejernas "knäböjningar och vippviftningar". Om jag förstått saken rätt så är de aktiva tävlingsdanare och Cheerleading är en egen gren inom tävlingsdansen.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Ibland känner jag mig ruskigt gammal.....
Är det så hemska tanke att jag står kvar på barrikaden och viftar medan resten av folket för länge sedan gått därifrån för att titta på Bingolotto ?
Hur som helst kommer jag aldrig att sluta försvara idrottens ursprungliga idé och det är inte att locka folk som egentligen lika gärna skulle kunna se Sune Waldemirs orkester eller Yan Swahns enmansshow ( lite udda exempel..).
Visst skall man locka den nya unga generationen till arenorna och det kräver säkert en och annan röd-vit örn, men att dränka in själva idrottsupplevelsen med diverse tingel-tangel aktiviteter som inte har det minsta med idrott att göra, det kommer jag aldrig att acceptera. Blir jag ensam med den uppfattningen så får jag väl gå och se på pojkhockey då där det fortfarande finns en genuin kärlek till sporten och där kalla obekväma hallar eller utomhusrinkar hör till vanligheterna. Där vattning varm-korv och simpla hejaramsor får en att rysa av välbehag.

För övrigt vill jag bara säga att jag i grunden inte har det minsta emot cheerleaders-tjejernas prestationer. Jag vet att de sliter hårt och vill väl.Det är forumet för era ansträngningar som är fel.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
För min del får de gärna vara världsmästare i det de håller på med. Jag menar som FH, självklart vill de väl men det är fel forum...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Måste då eftersom jag är tjej lägga mej lite i den här diskussionen.
Tror ni verkligen att det skulle komma sååå himla mycke mindre folk för att strimmorna försvann? ha väldigt svårt för att tro det.
Sen var det någon som sa att dom var duktiga.....tja det beror ju på vad man jämför med, men att stå och vifta med två "tygbollar" samtigt som man klappar händerna kan ju faktiskt inte vara särskillt svårt. Om man endast kommer dit för att se snygga tjejer stå och hoppa omkring så kan man ju lika gärna gå på strippklubb eller hur? Tycker att de är helt meningslöst att strimmorna finns men men det är ju min åsikt. Sen stör det ju iof inte mejj att dom är där......huvudsaken att dom inte är står ivägen.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Utan annan jämförelse vill jag säga att jag bevistade Örjans vall härförleden och såg Halstad BK möta AIK i fotbollsallsvenskan. Det som, förutom skönspel av främst AIK, gav stämning åt matchen var Black Armys stadiga hejande från stå plats (kan det bli 'Nordöstra stå' månne?).

Annars så är jag nog anhängare av s k 'events' samt grillade korvar med mycket kött.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Skall naturligtvis vara 'Halmstad'.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
El Perro : Fel. Man äter aldrig en grillad korv på hockey. Korven ska bestå av 80% okryddat vatten 10 % skinn och 10% kött av okänt ursprung. Korven ska vara kokt och gärna sprucken så att det gråvita köttet blottas.
Rätt. Ståplats är i mångt och mycket idrottens själ. Där skapas stämningen. Där står de ohämmade, besatta varelserna. Ditåt bligar de välkammade avundsjukt.
Den dag ståplats försvinner så är fältet fritt för gapande speakers som på konstgjord väg försöker skapa något som en del gamla minns som "stämning".
Kommentera

Sv: Finansiärerna
FH till icke monarkisk ledare!

Men vad beträffar Strimmorna så KANSKE man ska se dom i ett större perspektiv... Sådandär cheerleading är väl någon typ av sport? Håller dom inte på och tävlar i sådant? Det finns i alla fall en stor sådan förening här nere i södern.
Dom håller på och tävlar riktigt ordentligt (nationellt och internationellt) och blir skitsura när man kallar det för "viftning med prasselbollar" och sådant...

Kan konstbadning få massor av prime time i Eurosport så är det väl inte fel att kalla cheerleading för sport? Och då är det väl trevligt om dom kan kombinera nytta med nöje med sin träning. För visst passar cheerleading bättre än både Badminton, terrängkrocket och basket under avblåsningarna...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
FH: Naturligvis så instämmer jag i din åsikt om vad som hör i hop med svensk arenaidrott, ståplats och ätande. Vi talar historia och kultur.

Det är bara det att jag har fått sån smak på goda korvar sen jag började resa i centraleuropa.

Kan man tänka sig en utveckling mot grillade wurrar och surkål?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
El Perro : Jag kan möjligen tänka mig att man kör ett inburat event med sponsorerna bakom glasfönstren med suerkraut, weissbier , Bulla i lederhosen och hela köret.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Smokey:
Man är böjd att hålla med, bättre cheerleading, (Vem fan kom på ett så kompliserat ord), kallade själv en sådan där för dammvippa, och kom på alldelens försent att skulle inte gjort så, Men hur länge är det tills dom likt pojk hockeyn inför 90 sek regeln för byte i es, men istället för byte så ska det förevisas någon hipp pryl som ingen har använing för, som du får köpa för bra pris vid entren vid uppvisande av inträdes biljet,,någon skithäftig skurtrasa eller något....

Hoppzzan:
Då du blir älldre så förstår du detta att det hänger ihop med den mannliga simultansförmågan, lite impad blir man att dom kan hoppa och vifta med bollarna sammtidigt,,,,,,,
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Jag tycker att vi ska vara väldigt stolta över våra duktiga och ambitiösa Strimmor. De har tagit ett väldigt fint namn dessutom! (Tänk om de kallat sig Tallvipporna elle Örnfjärdrarna eller något sådant :-(

Strimmorna förenar tradition med samtidskänsla och frammåtanda
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Förlåt, tänkte förstås inte på det =))*ler*
Kommentera

Sv: Finansiärerna
opps...Mitt föregående innlägg var riktat till HH och ingen annan.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Mer strimmor i ishallen så att bakåtsträvarna blir galna! Känn Lugnet!
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Bästa konsumenter! Vilka skatter ur FH:s lilla röd-vita. Jag tillhör kulturkonservativa falangen liksom FH och Octagon (+Nyllet, var är du?). W/Ö Kalles spontana utrop och påhejningar är dimmiga minnen från en tid då delaktighet från den breda massan utgjorde något vi idag minns som "genuin stämning". En ohypad tillställning med utrymme för känslor, snack och gemenskap. Inte underhållning som vi enskilt lutar oss tillbaka och lite blase' iakttar som på bio. Skulle kunna skriva mer om rädslan för obehaglig tystnad/ vad som skulle hända ifall dunka-dunkat tystnade och alla paralleller till det konsumerande samhället, bäst iklätt våra föreställningar om Det Amerikaniserade. Vilka skulle låta då? Vad skulle hända? Är folkets röst obekväm?
Att gå emot strömmen och genomföra en kulturrevolution fullt ut är kanske idiotförklaringsbart men iallafall modigt och vackert.
De viktiga sponsorerna, finansiärerna kanske inte misstycker och publiken kanske inte alls uteblir. Finns det bara en väg framåt?
Ultrakommersens?
Vad är vi bra på idag? Vad behöver vi värna? Vad behöver förändras? Jag tycker Timrå har en kunnig och engagerad publik och en fantastisk klack som manar på utan anställda headsetgubbar. Ståplats är det som ger färg åt klubben. Det måste värnas om. Vi behöver inte headsetgubbar eller bröderna Bronett som speakers. Det är inte utveckling. Inte heller en ny ännu tuffare stiliserad örn. Sittplats måste väckas en aning, det måste förändras. Likaså att inte pumpa ut musik på hög volym vid varje avblåsning, låt den publika musiken ljuda istället.
Cheerleading vs Tifo vad är tönteri? Vad är delaktighet? Vad är genuint? Frågorna är många liksom svaren. Strimmorna är väl inte ett hot mot s.k och klacken möjligen ett komplement till den om man nu accepterar den organiserade underhållningen utanför planen förståss..
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Jag tycker att Cheerleading och Tifo är två viktiga grenar på samma träd (samma tall?)
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Klacken är av rätta virket. Cheerleaders kom örnen med.
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Att det ska vara en sådan stor diskussion om några tjejer i tajta kläder som viftar med några pom-pomtofsar!
Jag finner dem helt onödiga eftersom jag tror att klacken själva kan dra igång sittplats. Men de kanske behövs, vad vet jag?

Kan vi inte få in några manliga strimmor också, eller vore DET diskriminerande? Kan inte vi tjejer också få något att titta på i pauserna?

Nä, bort med de dansande brudarna! När började så'na tjejer ha något med hockey att göra? Sundsvall Dragons har även de dansande tjejer, kommer även Giffarna ha det? DÅ har de gått för långt!
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Spelar ingen roll så länge dom inte stör mig, och de har dom inte gjort! Men när dom stör mig så kommer jag göra allt för att få bort dom (som ett litet myggbett på en elefant!)
Men om nu det är strimmorna som lockar en del av publiken, varför gå på hockey om man vill kolla på dom?
Man kan ju lika gjärna gå nånstans där dom har riktiga uppvisningar och allt... eller har jag fel?
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Madde: Va äre med dig???
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Jag tycker att de kunde visa lite porrfilmer på storbildsskärm i periodpauserna! Med ett sådant vinnande koncept skulle föreningen kunna locka en hel del köpstarka kunder till isladan...
Kommentera

Sv: Finansiärerna
Jag tror inte heller att det är strimmorna som får upp stämmningen i hallen, däremot tror jag att STRIMLORNA skulle göra det. Porrfilm är väl lite väl drastiskt eller hur *Ler*? Nä fram för strimlorna.
Kommentera

« · 4220