1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587650 inlägg · 6217 ämnen

Fyra femmor Challe!!!

944067 · » Till forumet


Sv: Fyra femmor Challe!!!
Robban är verkligen en hjälte. Förstakedjan-tredjekedjan-fjärdekedjan-minimal speltid. En mardrömsresa, och han tar det utan ett enda ords gnäll. I stället går han självmant ner i juniorlaget för att försöka få fart på grejorna. Weltklasse.

Kul som fan att Hynning är tillbaka. Matchotränad i en centerroll låter väl inte som optimala förutsättningar, men det blir trots allt intressant att se. Han känns som ett av de mest förbisedda nyförvärven, sett till förväntningar. Detta trots att han producerade fler poäng än någon timråspelare förra säsongen. Nog fan borde han kunna höja kvaliteten på en tredjekedja betänkligt när han är tillbaka i god form.

I övrigt så instämmer jag helt i Jimmys - som vanligt - klockrena blogginlägg. Kom igen nu Timrå. Eliminera frågetecknen.
Kommentera

Sv: Fyra femmor Challe!!!
ÄlskarTIK: Kul att hynning är tillbaks,jag tror han blir riktigt bra/nyttig när han hittat formen.
Jag hoppas man luftar junior backarna lite mer framöver(moe/erixson)
Kommentera

Sv: Fyra femmor Challe!!!
Kongo: Robban går in i tredje kedjan idag med Bagarn och Axelsson.
Saxat ut dagbladet:

– Robban är väl värd chansen. Han har verkligen visat att vill spela, inte minst när han gick ner i juniorlaget och lirade, säger Challe.
Kommentera

Sv: Fyra femmor Challe!!!
Fyra femmor. Självklart. Det är det långsiktigt mest gångbara.
En rättvis konkurrens och matchande av ett stort antal spelare får truppen att höja sig och konkurrenssituationen att bli bättre. Men naturligtvis måste man ha en trupp/skadesituation som tillåter detta .
Timrås varannandags-syndrom får mig att fundera över vilka val lagledningen gör. Känner vissa spelare att de kan komma undan med halvdålig fokus och ändå få maximalt med speltid?
Saknar Robban i laget. Karln besitter ingen speciell spetskompetens, men hans vilja och spelstil är en viktig del av Timrås karaktär.
I ett eventuellt slutspel är det läge för spetsspelarna att kliva fram. Fram tills dess, innan avgörande matcher och avgörande moment, är det viktigt att rulla på så mycket folk som möjligt.
Det handlar om ett lagbyggande. Självklart är resultatet för dagen viktigt. Men det funkar inte att sparka spelare till höger och vänster för att dom för stunden inte motsvarar förväntningarna, som vissa här på HS förespråkar.
Kommentera

Sv: Fyra femmor Challe!!!
jokklas:
Ja va säger man efter en seriestart som denna!
Jag sa innan att jag är en av de få som kommer vara orolig,
Ja e osäker på Challes ledarstil och tänkande som coach!
Backlund gör många osäkra ingripanden och är ofta ute och fladdrar!
Något måste göras och det är snabbt annars blir det ruggigt svårt i fortsättningen
Kommentera

Sv: Fyra femmor Challe!!!
Timråit H-sand: Håller med kring 4 femmor. Hela Timrås spelidé bygger så mycket på fart och energi att man helt enkelt inte pallar att köra 3 femmor på detta sätt. Det tragiska är att det inte beror på skador heller, vi har ju folk!
Kommentera

Sv: Fyra femmor Challe!!!
Timråit H-sand: Så sant så....idag orkade vi inte trots mycket puckinnehav.
Kommentera

Fyra femmor Challe!!!
Skärpning Challe! Nu får du fan i mig börja gå runt på fyra femmor. Robban och Björn Svensson är perfekt att ha i en sk checking line. Istället envisas han att bara använda tre femmor och köra slut på dessa spelare så man inte riktigt har den krämen som behövs i anfallszon. Och varför får inte Robban ex spela i boxplay? Så dålig kan han väl inte ha blivit på en gång? Nä istället ska Hahl, Jonte, Johan köra nästan hela tiden. Hahl och Johan gör det i och för sig bra men lite avlastning skulle behövas. Och Jonte ska man inte prata om just nu. Bedrövlig. Skulle behövas en bänkning där.
Nä nu får Challe börja använda sig av lite mer folk eller bänka de som inte gör jobbet. För annars är slutspelsplatsen i fara!!!
Kommentera

944067 · »