1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Kapanen vs Hirch

388665 · » Till forumet


Sv: Kapanen vs Hirch
Redhat: ja det tycker jag med jag trodde inte att Corey var så bra som det visade sig att han var !:) om vi fortsätter så här så kanske det kan gå bra i slutspelet.... (c:
Kämpa på killar!!!
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
orion: Ungefär något sådant jag ville komma fram till...hmm...och så kunde jag bara inte låta bli att retas lite med Dalan_...=)
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Selina: Sjysst påhopp!
Den som kan stava till dyslexi har det inte!
Helg Ernest har det! Låt honom för fan stava hur han vill!

"Lyssna inte på vad jag säger, tänk på vad jag menar"
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Dalan_: Och han heter Corey Hirsch. inte Hirch... ;-)
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
mika: Har HV Jarmo Myllis? Han måste jag säga var en av mina favoriter när han spelade i lule.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
antzantz: Han berättade varför vi inte har en full trupp och sa att vi inte hade de ekonomiska möjligheterna.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Hälge: Jaha hur sas om ekonomin dårå?
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Bragd-Birger: Vi verkar ha ungefär samma syn på laget och säsongen.

Nu över till något annat, men ändå inte. I senaste programbladet så fanns det en artikel där sportchefen hade ordet. Där förklarades en del angående värvningar och ekonomi m.m.

Intressant.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Hälge: En semi är jävligt bra, förstår hur du menar. Å andra sidan är jag impad enbart av vad man gjort hittills. Inför säsongen ansåg jag att en kamp om åttondeplatsen var ett realistiskt - och spännande - scenario. Nu har man i princip abbonnerat på sjätteplatsen hela serien, och även om man varit och nosat på den direkta streckkampen har man hela tiden hållit sig flytande preciiiis ovanför. Imponerande i mina ögon.

Säsongen har ju inte haft dom bästa av förutsättningar. Loserstämpeln gick förlorad i o m fjolåret, de offensiva backarna drog, ett par av nyförvärven infriade icke förväntningarna, truppen fylldes aldrig...m m. Sett i det perspektivet kan egentligen det aldrig bli ett rent statistiskt misslyckande, oavsett vad som händer i en (ev) kvartsfinal. Även ett missat slutspel och en 9-10:e placering vore faktiskt helt godkänt.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Bragd-Birger: Jag har heller inga personliga mål och det är som du säger att det hänger på vilka vi får möta (om vi tar oss dit).

Jag menade bara att om vi skulle ta oss till semi, så tycker jag att dom gjort det förbaskat bra.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Hälge: Kapanen är givetvis fortfarande nr 1. Men en Hirsch på bänken är en enorm trygghetsfaktor. För alla utom Kapanen möjligen, som dock lär må bra av lite flås från båsdörren.

Ett slutspel blir intressant. Om Timrå har lika osannolik tur med skador som man haft hittills - och kan ställa upp med full forwarduppsättning - kan det gå precis hur långt som helst. Eller kort.
Jag har personligen inga mål av typen 'nöjd med semi' eller dylikt. Allt hänger på vilka man möter och hur man står upp.

Man kommer i vilket fall som helst att få slå ur underläge, något som är den starkaste garanten för ett maxladdat TIK. Jag fruktar inga motståndare ur den etablerade högen (FBK, VF, HV eller DIF), däremot tror jag att LHC blir svårare. Dels kommer favorittrycket vara mer jämt fördelat, dels kommer 'allt att vinna'-känslan vara ungefär lika stor hos båda lagen. I en semi möter jag dom dock gärna. Då har dom lekt av sig rommen och börjat inse allvaret. Lite grann som Timrå i fjol.

Men nu ska man väl inte gå händelserna allt för långt i förväg. Än fattas några pinnar för att allting ska gå i lås. Borde dock inte vara några större bekymmer. Första matchen mot Mif borta blir en nyckelfight. Vinst där och det ser mer eller mindre klart ut.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Redhat: Strax innan transferfönstret stängde så skapades ju ytterligare ett par intressanta målvaktspar: Liv/Myllis och Lundqvist/Sandberg.

Det ska bli intressant att följa Sperrles karriär, han är otroligt talangfull.
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Dalan_: Jag tror att Kapanen fortfarande är #1.

Om vi går till slutspel och tar oss till semi-final, ja då är jag nöjd iaf. Då har vi även ett guld att se fram emot nästa säsong istället. ;-)
Kommentera

Sv: Kapanen vs Hirch
Redhat: Ja, Hirch såg inte direkt imponerande ut när man sett han på värmningarna, men en värmning är en värmning och en match är som sagt en match. Och fan vad den karln imponerat på mig. Frågan är ju vem som får stå mest under slutspelet.. Gissar nog på Kapanen ändå.

TIK går nog långt i slutspelet, men något SM guld blir det knappast, det förtjänar de inte. Så bra är de inte.
Kommentera

Kapanen vs Hirch
Går man igenom elitseriens målvaktsbesättning för tillfället, så anser jag att Timrå har den överlägset bästa just nu. Jag har en känsla av att det är på den här nivån som Corey ligger på när han är i form. Han har bara blivit bättre för varje match han spelat. Det är väl Linköping som skuggar på en andra plats med Norrena och Sperrle. Jag har även en känsla av att grabbarna är på G nu och att ett nytt slutspel kommer att fixas. I ett eventuellt slutspel blir man en riktig joker, därför att man som vanligt inte tas på allvar. Spelar Hansson och dom övriga backarna som mot FBK, kan det gå riktigt långt. Det största problemet för Timrå just nu är vem som ska stå i mål, fast det är väl ett angenämt problem.
Kommentera

388665 · »