1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586424 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #388238

Sv: Kapanen vs Hirch
Hälge: Kapanen är givetvis fortfarande nr 1. Men en Hirsch på bänken är en enorm trygghetsfaktor. För alla utom Kapanen möjligen, som dock lär må bra av lite flås från båsdörren.

Ett slutspel blir intressant. Om Timrå har lika osannolik tur med skador som man haft hittills - och kan ställa upp med full forwarduppsättning - kan det gå precis hur långt som helst. Eller kort.
Jag har personligen inga mål av typen 'nöjd med semi' eller dylikt. Allt hänger på vilka man möter och hur man står upp.

Man kommer i vilket fall som helst att få slå ur underläge, något som är den starkaste garanten för ett maxladdat TIK. Jag fruktar inga motståndare ur den etablerade högen (FBK, VF, HV eller DIF), däremot tror jag att LHC blir svårare. Dels kommer favorittrycket vara mer jämt fördelat, dels kommer 'allt att vinna'-känslan vara ungefär lika stor hos båda lagen. I en semi möter jag dom dock gärna. Då har dom lekt av sig rommen och börjat inse allvaret. Lite grann som Timrå i fjol.

Men nu ska man väl inte gå händelserna allt för långt i förväg. Än fattas några pinnar för att allting ska gå i lås. Borde dock inte vara några större bekymmer. Första matchen mot Mif borta blir en nyckelfight. Vinst där och det ser mer eller mindre klart ut.
Kommentera