1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586446 inlägg · 6217 ämnen

KRISMÖTE

« · 20443 Till forumet


KRISMÖTE
Torde vara dags för ett så kallat "Krismöte" nu för vårt kära TIK. Det har blivit alldeles för dålig utdelning de senaste 10 matcherna. Skall man tro det man hörde på radion från Jönköping så var de röd-vita helt utspelad av HV, radiokommentatorn hade aldrig sett ngn som var så överlägsen i en elitseriematch som HV var ikväll.... illa tycker jag. Jag vill inte vänta länge till för att poängen skall börja rulla in. Vi pratade om slutspel innan säsongen, vi kanske skall först rädda kontraktet.

TIK-POWER
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Bara att instämma i vad Radiosportens kommentatorer
sa.Speciellt i 1 perioden var Hv 71 ruggigt överlägsna.
Fattar inte var de hittade Tik;s skott ifrån.Det var väl
icingpuckar som råkade träffa S.Liv.Hade bara Hv haft
skärpan skulle det ha blivit två-siffrigt.Tråkigt att det
inte fanns några Tik fans i KA.
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Rodde: Föredrar lördagsmatcher, så i januari finns chansen att jag är på plats i KA.

Du som har koll, används arenan till någon hockeymatch på annan nivå under elitserieuppehållet, nästa månad? Försöker kombinera med mässbesök hos er granne. Häromåret såg jag landskampen mot Tjeckien, från hemmastå. Trevlig upplevelse.
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Kris å kris ge de inget mera ris!!
Hörde en fågel viska att TIK har en målspottare på G, kanske det blir den tändning som behövs för laget just nu!!!
Tillräckligt positivt eller.....??????
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
tillo:
Klart hela sverige skratar är kul att spela i Elitserien, med 3 poäng till slutspel, och en hel hoper med matcher kvar,,,

Mitt tipps att de fyra översta kommer inte ändras specielt mycket, men från fem och neråt där kommer mycket omstuvningar att ske,,,,

Ett exempel är att jag sa tidigare att AIK skulle inte hålla i 20 omgångar, dom verkat krokna, fler kommer krokna sammtidigt som Timrå Toppar formen,,,,,,
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Är rädd att rillo har rätt.

Allt snack om att "i motgång visar det sig vilka som är de riktiga supportrarna" är förlamande korkat, och bakvänt. Alla fjantar som inte bryr sig egentligen, som bara tycker det är lite småtrevligt med TIK i elitserien, men som lika gärna kan kolla in en trevlig videorulle, eller gå på basket, de kanske kan unna sig intetsägande pajaskommentarer som "tänk positivt, kom igen nu" osv.

För oss andra är det bara att konstatera att läget är otroligt allvarligt nu och att något konkret måste göras. Detta eftersom just precis ingenting tyder på att laget ska ta några poäng i kommande matcher. Peos tal om att laget skapar chanser och att det bara är att kämpa på var ihåligt redan när han sa det för alla som såg matcherna, nu är det pinsamt tydligt att problemet är allvarligare än så.

Försvarsspelet läcker som ett såll, och anfallet är uddlöst som en blyerstpenna som inte blivit vässad på tio år. Laget hjälps inte av mesiga kommentarer. Ledningen har givetvis ett ansvar, det är därför man har en ledning. Och nu är det ledningens uppgift att agera elitseriemässigt och vända det här. Det är nu det avgörs om TIK ska vara ett elitserielag för framtiden eller om dessa två sässonger bara var en "bonus".

Jag tror det handlar om självbild. Känns som om det finns aldeles för mkt respekt för de andra lagen. TIK är INTE nykomlingar i år, med agerar som om man fått platsen i ett cornflakes-paket. Skärpning!
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Instämmer helt Freddie! Något måste göras omedelbart.
Nu måste styrelsen agera. Tydligen håller inte de "nya" för
elitserien. Den kämpaglöd som fanns ifjol är som bortblåst.
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Vill inte se mitt röd-vita gäng i superallsvenskan!

Röd och Vit, Hockeydynamit

VILL HA EN VÄNDNING! NU
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
ambulansen: Håller med dej, men jag tar vändningen imorrn.
Kommentera

Sv: KRISMÖTE
Friskan>>> Hoppas du har rätt, ingen skulle bli gladare än jag!
Kommentera

« · 20443