1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586445 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #20507

Sv: KRISMÖTE
Är rädd att rillo har rätt.

Allt snack om att "i motgång visar det sig vilka som är de riktiga supportrarna" är förlamande korkat, och bakvänt. Alla fjantar som inte bryr sig egentligen, som bara tycker det är lite småtrevligt med TIK i elitserien, men som lika gärna kan kolla in en trevlig videorulle, eller gå på basket, de kanske kan unna sig intetsägande pajaskommentarer som "tänk positivt, kom igen nu" osv.

För oss andra är det bara att konstatera att läget är otroligt allvarligt nu och att något konkret måste göras. Detta eftersom just precis ingenting tyder på att laget ska ta några poäng i kommande matcher. Peos tal om att laget skapar chanser och att det bara är att kämpa på var ihåligt redan när han sa det för alla som såg matcherna, nu är det pinsamt tydligt att problemet är allvarligare än så.

Försvarsspelet läcker som ett såll, och anfallet är uddlöst som en blyerstpenna som inte blivit vässad på tio år. Laget hjälps inte av mesiga kommentarer. Ledningen har givetvis ett ansvar, det är därför man har en ledning. Och nu är det ledningens uppgift att agera elitseriemässigt och vända det här. Det är nu det avgörs om TIK ska vara ett elitserielag för framtiden eller om dessa två sässonger bara var en "bonus".

Jag tror det handlar om självbild. Känns som om det finns aldeles för mkt respekt för de andra lagen. TIK är INTE nykomlingar i år, med agerar som om man fått platsen i ett cornflakes-paket. Skärpning!
Kommentera