1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587689 inlägg · 6217 ämnen

Ombyggnad Hall

1562 · » Till forumet


Sv: Ombyggnad Hall
Är den inte tjockare än så? Dela genast ut isdubbar till samtliga där ute på isen!!!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
E2P:
Tror inte du får så mycket bättre resultat av att sänka isen,,handlar bara om 3cm, som isens tjocklek. och ska dom åka rullskridskor sedan då?????
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Jag tror att det absolut viktigaste vid en ev. ombyggnad skulle vara att man sänkte isen. Vilket skulle medföra möjligheter till att dra in läktarna närmare rinken och samtidigt göra dem brantare, i sin tur ger det mycket större möjligheter till bra sikt var man än befinner sig i hallen.
Men detta är ju ett väldigt omfattande projekt så det lär väl dröja ett tag innan det blir ngt av det. Som det är i dag så är vissa av sittplatserna under all kritik jag skulle t.ex inte ge mkt för en sittplats på rad 1 el. 2 på norra.
Stod det inte i ngn av tidningarna inför förra säsongen att just sikten var en av orsakerna till att det inte fick bli en evenemangs arena?
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Okej TIK spelar kvar, men ska det till en Landskamp så står sig
inte Isstadion så bra då ligger Gavlerinken och Kempehallen bättre
till Arenamässigt, Umeå verkar bygga nytt så Timrå bör nog se sig
om efter lite bekvämare Hall, ok framför allt om man ska öka publikintresset så måste det till fler sittplatser men det kommer nog?
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Det låter ju som att de har kommit fram till en bra lösning där då! Jag tycker det är en förbannat tråkig trend med bara sittplatser!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
E2P: Har aldrig varit i Kinnarp men vad jag fattat så är inte hemma stå så värst liten utan väldigt stor. Sen så är nog bortastå mindre.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
det är väl tänkt att det bara ska bli sittplatser på IP hoppas för gudskull att det ej blir så där eller i ladan hur löste de det i kinnarp jag vet att de har en liten ståplats för hemmafansen hur är det med borta stå där i kinnarp?
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Madde: Det var skrivit med en skämtsam underton.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Laken: Inga fler negativa vibbar om vårt kära GIF Sundsvall.
Vad ska ni med gröna plaststolar till?
Ett miljonbygge på IP som inte är tillräckligt... Så vill ni nog inte se Ladan..?!

Hockeystick: Det SKA vara stålplats på hockey! Vill du sitta mjukt och bekvämt, skaffa en digitalbox och se matchen från soffan!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Hockey Stick>> Om du har svårt att hitta vänner på Hockeysnack
har jag ett tips: Könjak – en tvillingsjäl, tro mig.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Bla bla bla:

Har inte sagt att Frölunda vann fler matcher.

Tur att du tog med tidpunkterna för matcherna, annars hade det verkat otydligt.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Hockey Stick:

00-09-28 19:00 Timrå IK - Västra Frölunda 5-2
00-10-24 19:00 Västra Frölunda - Timrå IK 1-0
00-11-30 19:00 Timrå IK - Västra Frölunda 4-3
01-01-25 19:00 Västra Frölunda - Timrå IK 3-2

Med detta vill jag säga lägg av med skitsnacket om att VF vann fler matcher över Timrå än tvärtom.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Nämen Yxskaft se godmorgon...!

Kringlor äter jag till kaffet och det lär säkerligen tuggas dylika runt om i de flesta islador denna säsongen, både med och utan kaffe...!

Minns att det andra året oftast är svårare än det första, nu kommer kraven och nu finns det andra nykommlingar.

HUr det gick för Timrå mot VF förra säsongen? första matchen 1-0 till VF, målskytt Mikael Andersson utan assist. Timrås lillkille hade sedan ett stolpskott men det var en tråkig tillställning där Timrå backade som en FRAMFAB aktie.
Sen vann ni ju hemma, man allt det där vet ni ju. Och era vinster kan ju inte vara så svåra att hålla redan på?

Denna säsongen ska ni visst få el indraget i hallen? Det går framåt för er också, men slutspel kan ni väl inte räkna med.

Här är tabellbotten:

09. AIK
10. Timrå
----------------------
11. Södertälje
12. Linköping

Överdelen av tabellen vill jag inte visa då det knappast kan glädja några timråiter :):):)
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
250kg kärlek>> Varifrån har du fått att Hockey Stick är från
Södertälje? Enligt hans profil är han frölundait.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Hockeyklubba: Nämen se godag då.... Tänk det verkar finnas gott om folk i Södertälje som kan konsten att vara stor i käft.....!

Jag skulle tacka allra ödmjukast om du kunde redovisa scaniarinkens publiksnitt förra säsongen- helst om du orkar match för match. Sedan lägger du ihop dessa och jämför med Timrås matcher. Trots en mindre hall med färre möjliga insläppta, så ligger ni knappt tvåa!

Vad bevisar det??? Att Timrå lirar i elitserien eller att hockeyintresset i Södertälje aldrig har varit märkbart stort???
Eller att ni bara kommer när det verkligen gäller ngt, medan vi alltid ställt upp för vårt lag?? Inget är riktigt nära sanningen.
( Jag tycker att hallen räcker till så länge som vi lever i epitetet: Etablera oss!!!)
Ta och greja nytt kontrakt själv du innan du pratar uterink och ståplats!!!
Det är en sak att ha En 74:a i allsvenskan, en annan att ha denne i elitserien: Skillnaden är mkt stor.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Hockey Stick:

Intresant att du tog upp det med att stärka vår Elitserie position. Hur många gånger slog F-V Timrå,, sässongen som var???

Man kan spela Elitserien på uterink med, gjorde dom förr, gick alldelens utmärkt, skotta en lagom grop som man kunde stå eller sitta i, och gå och köpa en halvjumen korv i pausen,,ååååå,,,det var tider det,,med avbrått mitt i matchen för snöskottning.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
1996 så spelade vi final, sedan har det blivit några kvartsfinaler och en semi, tror jag i alla fall.
Klart man måste skryta, det är ju inte så många som är sämre än VF :)
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Hur länge brukar ni ha slutspelsmatcher då? Känns skönt att vara storebror för en gångs skull va...
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
I Scandinavium har vi både lut, mjuka stolar, slutspel och hockeyspelare.

Vore det inte bättre om ni stärkte er elitserie position innan ni pratar hallkonstruktioner?
I allsvenskan räcker det väl med uterink och ståplats?
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
HH: Jag är i n t e ute efter att göra läktarna så mycket större däremot brantare! Plus att en allmän uppfräschning vore på sin plats.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Laken:
Som en kokande röd vit, gryta som skrämmer motståndarna. Finns en risk med att göra större läktare, och det är det att du inte fyller dom, och det ser bara löjligt ut med en gryta, blir ungifär som att du kokar kräm men har för lite mjöl i förhållande till vatten, och då är vattnet läcktaren i detta fall, och det blir soppa istället för kräm.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
TIKO: Vi verkar vara på samma nivå, håller med dig till 100%!
Herr Wiklander på Norrporten brukar ju var pigg på dylika projekt, han kan kanske övertygas...?!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Laken: Håller med att TIK:s sittplatser inte är bekväma. Att sitta på ett sittunderlag utan ryggstöd under en hel match är varken skönt eller värt pengarna! Vad beträffar läktarna så borde man göra en r e j ä l ansiktslyftning. Matchklockan borde ersättas med en jumbotron. Bygg till fler loger så att klubben får in mer kapital genom olika företagsjippon. Ljudanläggningen är under all kritik, speakern hörs inte. Det finns mycket att göra åt den gamla anrika "ladan", men huvudsaken är att Timrå IK fungerar som ett vinnande elitserielag, först och främst.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
250kg kärlek: Hallen borde fräschas upp!
Jag (ifall jag nu fick bestämma, vilket jag inte får...) skulle först och främst vilja ha en starkare lutning på läktaren, så att alla ser isen bättre. Så att det blir som en enda kokande röd-vit gryta som motståndarlagen fruktar. :-)
Sedan ser det väldigt oproffsigt ut med sittplats UTAN stolar. Som varit på tal förut, vi kan ju ta Giffarnas stolar om de åker ur allsvenskan. Den enes död, den andres bröd...
Skojar mest även om inte Giffarna förnärmelsevis engagerar mig lika mycket som Timrå.
Finns det pengar att bygga om IP för flera miljoner borde det också finnas utrymme för en utbyggnad och uppfräschning av Timrå Isstadion!?
En lösning likt den "Löven" har, kanske skulle fungera?
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Mongo-Kongo: Som jag skrev så krävs det även talang för att kunna bli riktigt bra, kan man sedan förädla talangen så finns i alla fall förutsättningarna.
Men eftersom du alltid bara eftersträvar att med vilje, vilja missförstå mig så kanske jag - pratar inför döva öron/skriver inför blinda ögon...
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Detta är mitt bidrag till vad som bör göras på/i hallen: Utöka antalet sittplatser, utan att för den delen minska antalet ståplats. Alltså bygga "upp" läktaren på höjden. Det andra är att lägga in såna dära "Ljudplattor" i Taket.

Kan det Bli SCA Cup Snart så att katterna får Smaka!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Å anndra sidan, varför ska man bygga för, f-n på min tid då gick det bra utan tak, perfekt inget tjafs om stå eller sitt bara karva i snön så det vart en lagom grop, sedan fick man välja själ sitt eller stå.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Jag tycker inte att TIK ska satsa en massa pengar på ombyggnad av hallen nu, visst den är kanske inte tidsenlig men det är bättre att satsa pengar på spelare så man kan se till att man blir ett stabilt elitserielag först.

Vissa andra lag bygger ju en helt ny hall, det ska inte TIK behöva göra utan det räcker med att på sikt ändra det till en bättre hall.

Förslag till vad man kan göra (på sikt): Sänka isen, brantare läktare o sedan så får man gärna ta bort den där restaurangen för min del så kan man ha en hel ståplatskortsida till!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
HH: Vi döper den till "Magda- hallen"
Lagomt är bäst....

Nä fy fan: Jag tror på att behålla den i det ägo som nu är!!! Tycker det funkar bra! Synd att inte KW hade lite mer att säga till om!!! Då hade vi fått det precis som vi hade önskat!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Säjer bara en sak,,,ska det byggas Hall så ska det f-n inte vara något stort j-la komplex, och inget j-la sponsor rövslikeri som jag annser att det är då Sponsorn ska döpa hallen.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
seppo: Berätta för mig hur man "lätt kan höja snittet med 1500-2000 pers?????)
Om du kan ta den chansen så är du välkommen att stå för hela investeringen av den "nya" ladan!!!

Jag anser att du vågar friskt, kanske det håller men troligtvis inte.
Tur det finns skuldsanering numera!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
En ombyggnad av hallen betyder att Timrå lätt kan höja snittet med 1500-2000 pers. I dagens hall ser man ju inte ett skvatt av vad som händer på plan, läktarna måste byggas om så att dom får större lutning. Man måste vara fantast för att betala minst 90 kr och sen stå på för att se nånting. En ombyggnad anser jag som ett måste inför säsongen 2002-2003.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Tillbaka till kärnämnet: Igentligen, vad finns det för fel på ladan som den är idag??? Om man jämför den med ett lag som MoDo och Kempis skulle hallen betraktas som ett tempel. Att hallen inte kan ta in mer människor ser jag inte som ett problem, om det inte blir aktuellt att fightas i toppen, den dagen den "lyckan!"

Verkar som det blivit storhetsvansinne att bygga palats där man MÅSTE finansiera bygget med en massa annat spektakel. Det håller i Stockholm(nästan), Göteborg, Malmö(förhoppningsvis för deras skull). I lilla Timrå finns inte den möjligheten att locka storpublik till ett evangemang(förutom hockeyn då), förutsättningarna saknas. De som kommer hit till kommunen eller länet går hellre på kasino och bränner ett par tusingar i stället för att frysa i ngt som kallas tempel typ!

Då är det bättre att tillvara de vi börjat bygga, nämligen ett lag som kommer att etablera sig i högsta serien- sedan kan man börja snacka om näst intill fördubblat antal sittplatser resp stå!

Klart att skulle en intressant kliva in med ett gäng miljoner och erbjuda sig att bygga så ska de få bygga, men det osannolikt!

Jag har en lösning på problemet: Skulle det bli slutspel eller om intresset blir så stort i Timrå för hockeyn och laget att inte ladan just för det tillfället räcker, så har vi ju Strimma- hallen. Plocka in en storbildstv där och låt de som aldrig är på hockey få vara där för att åtminstone få lukta på känslan av vad hockeyn har att erbjuda. Då har man också tillfredställt de som bara går på hockeyn när det börjar brännas!!! I vissa Gb:n också kallad "slipsnissar"......

Hockeyn är till för de som verkligen älskar sporten. Man kan inte ta hänsyn till att de några gånger inte finns utrymme för såna som bara är med när det gäller!

Timrå IK- Ett sätt att leva!!!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Jag vet inte men om man tittar runt lite i Sverige så ser man att de lag som leder souvenirutvecklingen inte gör sina souvenirer själva. Tvärtom så är det just där som deras respektive supporterklubbarna har sin största inkomst och funktion. Så jag tycker att supporterklubben är de som på allvar borde ta tag i souvenirerna och ha ett riktigt sortiment av prylar för alla smaker.

Nu bor jag i Stockholm så jag kanske är bortskämd med att se andra lags souvenirer, men nånstans så tycker jag ändå att bredden på detta utbud kan ökas rejält och då anser jag att supporterklubben är mest lämpad att ta tag i det hela. Inte minst har de ju visat detta genom att vara de enda som tagit fram de prylar som faktiskt efterfrågats. Eftersom de större svenska fotbollsklubbarna tjänar miljonbelopp på sina souvenirer så borde ju Timrå inse vilka pengar det ligger i denna marknad.

Vill man nu ändå hålla i det själv så rekommenderar jag en titt på hur Leksand har gjort, ett gigantiskt sortiment, butiker i såväl Leksand som Borlänge och Falun. Men jag skulle tro att haken sitter på det planet att ledamoterna inser inte vilka intäkter som det går att få från souvenirer, de tror att det bara är nån liten mössa som en och annan har på sig när han fiskar såsom det var på 1970-talet. Men det är fel för i själva verket tror jag inte Timrå har många sponsorer om än någon som är i närheten av att skänka så mycket pengar som tex Leksand eller de större fotbollslagen drar in på sponsorer.

För övrigt tror jag aldrig det vart en så iskall försäsong massmedialt som detta år.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Patrick mfl:
Umeå Ishall byggs av ett fristående företag, och inte av föreningen IF Björklöven. Det är inte IFB som har satsat de 40 miljonerna, bara en viss del.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Laken:
Aha, är det så det funkar. Så om Christian Söderström vill bli NHL-proffs blir han det då?
I så fall vill jag spela med Real Madrid.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Patrick:
Så du tycker att det är att såga någon om man säger att han inte kan bli lika bra som Zäta?
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Håller med dig, Patrick, till fullo.
Att klubben trots den stora efterfrågan inte lyckats ta fram en "Classic Collection" tycker jag är pinsamt!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Jag vill inte såga Crippe och säga att han inte kan bli lika bra som Zäta, men jag tror ett mer realistiskt mål är att bli en etablerad elitseriespelare som klubbarna rycker i om Timrå skulle ramla ur.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
HH: "Z" är en oerhört viktig hörnsten i bygget...! Det går inte att bortse ifrån. Annars håller jag med dig, gillar liknelsen. :-)
Om bara "Crippe" satsar ambitiöst så har han alla förutsättningar att bli väldigt bra. Talangen finns där. Han avgör själv hur bra han vill bli.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Marknad borde ha ungdomar som sommarjobbar nu under sommar så fantasin får flöda. Inte bra om marknad består av äldre män tex Bulla jobbar där om jag inte minns fel. TIK har inte förstått idén med att marknadsföra sig själv både via internet och souvenirer. Nu har det ju blivit bättre med Internet sen dom fick kvar Marcus men annars verkar det stendött.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Patrick:
F-N snart blir jag kär idej om du håller på sådär, känns inte bra att inte få såga.

Det om marknaden har jag skrivit förut, och att dom inte insett affichnamnet "Z", skulle bli en vacker slant det till en Hall ell några paneler otminstonde.

Du nämde Modo där kan man fortfarande köpa Nordgrens Tröja med nuffra och namn.

Men att det börjafe rörde sig på sponsor fronten efter det att "Z" skrev tror jag ha mer med att göra att "Z" skrev bland dom första, och föreningen inte kommit igång ricktigt med kommande sässongs arbete
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Patrick: Håller med dig till 200% då det gäller marknadsavdelningen. Där är det något allvarligt fel. Enligt min åsikt så finns det inte ett dugg där som intresserar mig jämfört med SK:s utbud med tex musmatta, solglasögon (har jag hört iaf) och annat. Sen så borde det gå att köpa en matchtröja i riktigt material inte nå jävla skit med nästan oranga ärmar som det är nu, man har ju ett alternativ då för att få en matchtröja i rikgtigt material och det är om man lägger ett bud på några tusen under aktionen som brukar vara på timraik.nu men det har absolut inte jag råd med. Nä bättre och mer souvenirer åt folket!
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
HH:
I början gick det lite segt att få in några sponsorpengar inför säsongen 2001/2002, ända tills Zäta skrev på, då rasslade det till.
Visst, Zäta är inte ersätterlig, men han är oerhört betydelsefull för föreningen.


Största proppen tror jag sitter i marknadsavdelningen. Dels verkar de vara underbemannade och dels så verkar inte utomståendes idéer nå fram. Bara souvernirförsäljningen skulle säkert kunna ökas med närmare 50% med bättre marknadsföring och ett större utbud.
Hur länge har inte supportrar tjatat om en Classic Collection? Hur länge har inte en annan velat köpa en riktig matchtröja med namn & nummer? Jävligt länge! Men inte fan händer det nåt...
Minns när man var i Kempehallen några vevor i vintras, där såg man minsann allt från småglin till vuxna människor bärandes på en turkos tröja med Wernblom och nummer 9 på ryggen, plus en massa andra spelarnamn.

Sen det där med flaggorna... Hur lång tid tog inte det? Och vilka var det som fixade flaggorna till slut? Jo, supporterklubben, även om det tog sin lilla stund.

Det känns både fånigt och idiotiskt, men faktum är att supporterklubben är bättre på att ta fram souvernier än Timrå själva, trots att deras resurser till en marknadsavdelning är betydligt mindre. Någonstans måste det vara väldigt, väldigt fel...

Nu har jag klagat tillräckligt. Klubben är i alla fall bra på en sak och det är att skaffa fram bra spelare & tränare så att vi får ett härligt offensivt lag att njuta utav. Förmodligen skulle laget bli ännu bättre om vissa detaljer inom andra sidor av föreningen rättades till...
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Laken:
"Z" är inte Timrå ik, "Z" är en länk i ett lagbygge, som inte är oersättlig.

Och håller vi oss kvar då kan sponsorer och komun visa större intresse att bygga till lite,,,,,

Fungerar så har jag fått för mej dom vill se resultat innan dom handlar,,och det låter logisk och bra du går väl inte och köper en liter mjölk som du är osäker på datumet,,,då väntar du.

Och Du jag tror "Crippe" kommer att närma sig "Z" iår, så oroa dej inte, får bara magsår och otrevligheter, och kosstar kommunen en massa pengar som dom kan lägga på en hall.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
HH: Vad finns det som säger att vi kommer att ha större chans att hålla oss kvar säsongen efter den som komma skall? Om vi nu håller oss kvar i år, vilket jag tror. Då är ju risken att vi tappar bl.a "Z".
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Knylan: Hmm... Det finns det ju risk att andra lag i distriktet råkar ut för...
JA! Den gamla ishallen i Umeå var riktigt risig.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Tror Timrå tänker tvärt emot vad "Löven" gör, först ett lag sedan en Hall, men å´ anndra sidan har man en hall som knappt är värd att kallas Tambur så.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Vad jag hörde inför förra säsongen att man skulle bygga om hallen efter förra säsongen om dom hängde kvar men nu kör dom med att bygga om efter denna säsong om vi hänger kvar, vilket jag tycker är bra mycket smartare att göra istället för att ha gjort det nu. Gäller att ha sitt på det torra då det gäller så mycket pengar och inte fan vill man bygga en ny hall om man ramlar ur sen som vissa människor i Umeå gör men dom behövde en ny hall mer än oss tror jag. Den var väl ganska gammal har jag för mig.
Kommentera

Sv: Ombyggnad Hall
Jo, men kan "Löven" bygga om så borde ju också förutsättningarna för Timrå finnas...?
Tack för länken, har dock läst detta förut.
Kommentera

1562 · »