1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586463 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1058564

Sv: Skellefteå-Timrå IK
söderbergh: Hur är det egentligen ställt med läsförståelsen? Jag ifrågasatte inte din besatthet att skriva här. Jag ifrågasatte endast din besatthet att debatera Timrås nedgång och inget annat. Dom gånger du gör väsen av dig här så handlar det om att övertyga oss att Timrå är på väg ner i kvalserien. Om du läser igenom mina kommentarer (som mkt väl är fler än dina) så ser du att jag på intet sätt driver en debatt kring Timrås vara eller icke vara lika hårt som dig.

För det andra var jag inte på något sätt upprörd, snarare nyfiken. Tänkte kanske att du i din ungdom blivit nekad att spela med nått Timrålag och således hade en besatthet av att snacka skit om Timrå. Nu har du förvisso helt rätt till dina åsikter och vissa av dom är förmodligen, och tyvärr, ganska träffande. Men jag var bara nyfiken till varför Timrås gästbok får möjligheten att lyssna till dina härliga argument. Är du inne i gästboken till det lag du tror följer Timrå till KS och debaterar lika mycket där?

Förstå mig rätt. Jag tycker inte att du inte ska få vara här, tycker inte heller att du inte ska få tycka som du vill. Jag blir bara så nyfiken på varför man som utomsocknes väljer att snacka så mycket om ett lags nedgång? Överlag tycker jag väl att du för en schysst diskussion, även om det blir lite tjatigt i det långa loppet. Precis lika tjatigt som när vilken annan supporter som helst gnabbar på om samma sak om och om igen.

För det tredje svarade du inte på min fråga: Vad har Malmö värvat som gör att dom eventuellt skulle vara bättre än Timrå om man möts i en kvalserie?
Kommentera