1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1068347

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Uno Gordon: Luleå är nog laget som jag tycker sämst om i hela serien, inte nog att de stal vår elitserieplats för 25 år sedan man spelar även den smutsigaste hockeyn!

Så se nu till att krossa HUGG & SLÅ luleå!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30

Swordster: Utöver Timrå IK så är Luleå ett lag som ligger mig varmt om hjärtat. Finns många sympatiska människor däruppe om man bara tar dem på rätt sätt. Sedan instämmer jag till fullo i ditt resonemang kring hugg och slå Luleå! Ironiskt nog brukar de bara vara i matcherna mot Modo, Timrå och Brynäs som Luleå visar upp sig från sin sämsta sida. Det är alltid känsloladdat i dessa bataljer. Norrbottningarna vill väl spänna musklerna och fäll upp tuppkammen just i slagen om Norrland. Fast på senare tycker jag det vari jävligt bleka. Luleå blir sig aldrig mera likt sedan bjässar som Sergej "Bam-Bam" Bautin, Magnus Nilsson, Per Ledin, Shayne Toporowski, Tomas "Bulan" Berglund, Thomas "Demolition Man" Holmström, Jarmo Myllys, Stefan "92an" Jonsson m fl. stämplade ut.

Nu är de bara bleka kopior ifrån fornstora dar! Annat var det förr! Då fanns ett jävlaranamma i LHF! Nu är det bara spillror kvar! På nåt vis känns det jävligt tråkigt! Att LHF blev så jävla tråkiga och att föreningen är på dekadens och obestånd! Att publiken sviker, stjärnorna flyr och kampmoral är en gäspning i jämförelse med 90-talet.

Varenda jävla fruktade Luleå, man hatade att åka upp till Delfinen för att lira match, för man visste på förhand att ett rent helvete skulle utspela sig! Nu är det snarare väldigt behagligt och gemytligt att ta sig en sväng norrut!

Måtte "Osten" kunna vända trenden igen! Måtte det kunna blåsas liv i den gamla obehagliga stormakten LHF igen! Fan vad jag saknar 90-talet ibland!

Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Swordster: "inte nog att de stal vår elitserieplats för 25 år sedan"

Den frasen lät som du längtat efter för att få in i en mening. ;)
Kommentera