1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1069010

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Olle: Sundh och Axelsson är ju också rätt vassa. När den kedjan tillsammans med Bagarn blir mer effektiva kommer Timrå få en grymt farlig kedja.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Ja jävlar, vad gäller fotboll vs hockey är det ingen som helst tvekan om vilken sport som gör mig gladast i nuläget! Timrå-matcherna ser jag i all stillhet på O´Learys Bowling och för andra gången i rad blev man mycket lycklig. Rättvis TIK-seger! 3-1 i tom kasse känns aldrig fel... JAAA!!!

Fotboll? Jaji, gårdagens bedrövelse på IP säger det mesta. Man orkar inte ens bli förbannad längre. GIF Sundsvall är i nuläget ett tag i total avsaknad av hjärta, till skillnad från Timrå IK. Det är jag den förste att erkänna. Smärtsamt värre...
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
dr-nix: Tyvärr känner jag rent spontant: "OM dom blir det". Sundh och Axelsson blixtrar ju till då och då men jag tycker att det blir mer och mer klart att majoriteten av målproduktionen kommer att ligga i övriga femmor. Dom gör ett fantastiskt arbete men jag tycker dom saknar edge i avsluten. Kommer alltid till skott utanför slottet men biter sig iofs fast bra i anfallszon.

Bagarn behöver vi öht inte prata om, han är fullständigt ovärderlig i sitt arbete och en defensiv rollspelare utan dess like. Vad han gör offensivt bryr mig inte ett dugg.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
dr-nix: Tack Backe för segern!

Utan honom hade det förmodligen blivit torsk ikväll. Annars tyckte jag att Jonsson spelade bra, Axelsson och Sundh åkte riktigt mycket skridskor. Och ungdomarna är alltid härliga att skåda. Annars kändes det mest som en baksmälla från i lördags.

Det roliga i kråksången är att vi trots uselt spel och obefintligt powerplay vinner över Luleå. Det torde antingen visa att Timrå besitter en hel del styrka som kan vinna matcher utan att vara helt fokuserade, eller att Luleå är riktigt dåliga.

Jag väljer nog det första.
Kommentera