1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587457 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1069042

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Kerstin_k: Okej då ber jag om ursäkt att jag yttrade mig i skadefrågan.

Jag orkar bara inte med alla människor som inte kan bemöta folk på ett riktigt sätt, då får de vara för min skull.

Inte första gången men blir idiotförklarad i denna GB. Men du ska ha ett stort tack för att du är så snäll och trevlig, Jag hoppas verkligen inte alla blir bemött som jag blivit för isåfall har du attitydsproblem..

Tragiskt att man ska behöva bli idiotförklarad för att jag vill att TIMRÅ ska spela sin ishockey i TIMRÅ och inte i SUNDSVALL och för att jag frågar om skadeläget, de var bättre förr i denna gb då alla kramades och hade de mysigt. Men tydligen är denna tid förbi nu.

Tragiskt men tyvärr sant !
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
General_Moisio: Men du går ju igång ganska hårt och idiotförklarar mig för att jag var lite halvdryg mot dig. Snarstucken?

Du måste ju kunna skratta lite också. Mitt första inlägg var faktiskt inte illa menat. Jag gjorde mig lustig över ditt syftningsfel och sedan tänder du till.

Min andemening i resonemanget står dock fast. Folk överlag är allt för lata på internet. Inte bara här. Man måste ju kunna surfa sig till den information man söker. Speciellt om man är intresserad av ett specifikt ämne.

För mig är dryghet en sorts humor. Jag ska anstränga mig att inte bruka den mot dig dock. Hade inte i min vildaste fantasi förutspått att du skulle gå igång så hårt.

För att göra dig lite gladare kan jag så snällt hänvisa dig till länken jag bifogar. Det kanske får dig att förstå att jag faktiskt är ganska trevlig och snäll.

Just ja! Jag kan ju berätta för dig att det handlar om dag-till-dag skador på de namngivna spelarna.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
Toni Mäkiaho är en grymt bra värvning så här långt.
Kommentera

Sv: Timrå IK - Luleå HF 2008-09-30
General_Moisio: man kan tro att du är inne i en väldigt tung period just nu GM...har du slantarna på Swedbank lr?

Ryck upp dig nu!
Kommentera