1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1139599

Sv: Kvartsfinal 2009
Frella: Jo, det är verkligen synd att så mycket pengar kastas i sjön, särskilt nu när vi ska sänka våran lönebudget också. Allvarligt talat så blev det väl lite masshypnos kring Skogs innan säsongen. Killen har gjort 1 bra säsong, där han dessutom bara var halvskaplig i kvalserien (när det gäller som mest). Ändå skulle han in och dominera i ett lag med toppambition. Nästa gång man värvar "etablerad" back ser jag gärna att backen verkligen är etablerad på riktigt.

Bänka Skogs tills han inte vill vara med längre. Han är en belastning för laget, både ekonomiskt och sportsligt. Bort!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 2009
RocknRolf2: Att ni orka hålla på och klanka ned på våra spelare, nu ska vi heja på alla så dom gör sitt bästa.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 2009
RocknRolf2: Skogs lär nog spela om inte Lotvonen kommer tillbaka, även om jag nog hellre ser DP som känns mer rejäl i egen zon även om han är bra på att stälal till det för sig också. Vad gäller riva kontraktet får man nog återkomma då man ser hur övriga lagbygget ser ut. Jag är inte främmande för att ge honom en ny chans nästa år åtminstone, han bör vara rejält revanschsugen åtminstone.

Något helt annat nu. Visst gjorde Tenkrat-Wandell-Hynning några byten tillsammans i tredje igår? Vore fint om de spelade ihop imorn, kanske kan man väcka Tenkrat då i alla fall. Men då blir man nog tvingad att kasta om bland hundarna igen då Sonnenberg-Pääjärvi känns lika heta i egen zon som Tekrat-Pääjärvi.
Kommentera