1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587652 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1164098

Sv: Silly Season 09/10

Essvikare: det ser intressant ut. Jag har inte koll på många av nyförvärven ska erkännas men det känns iaf som ett rätt stabilt lag. Det som jag noterar dock är att jag tycker TIK förra säsongen hade en trupp med lite högre potential utan att få ut max. Jag hoppas dock att detta är en trupp som passar Challes stil bättre.

Jag hoppas att han har haft mycket att säga till om vad gäller spelartyper osv. För i slutändan är det han och Nygårds som ska ta hand om spelarna och få dom att prestera och då är det en fördel om han får det lag han tycker passar sin idé.

Den tydligaste ändringen är något jag gnällde mycket på förra säsongen i tv-soffan. Backsidan vad fysiskt svag. Motståndarna hade inga större besvär med att bryta sig in på mål osv. Där har man agerat genom att värva större spelare. Frågan är hur bra dessa storväxta backar är på skridskorna..

Forwardssidan vet jag inte riktigt ännu vad jag tycker om.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
dr-nix: Jag gillar ditt inlägg starkt.

Målvakts- och backsidan känns bra på förhand.

Det kommer bli extremt viktigt att Corso lyckas riktigt bra här som förstacenter. Det i kombination med att vi saknar en "stjärna" till ytterforward är väl det man oroas mest över. Pikkarainen eller Pyörälä vore väl lite av en dröm kanske.
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
dr-nix:
Känns som ett måste att en av de två ytterforwardsnamnen som ska in,är riktigt vass och kan hänga ett gäng kassar. Finns inte så mycket att anmärka på backsidan, den funkar bra, förutom att tjecken är på artist. Centrarna ser spännande ut och nu blir det lika spännande att se vad Linkan och Robban gräver fram för forwardsnamn. Men helt klart börjar det arta sig, ser intressant ut inför vintern.
Kommentera