1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585929 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1186600

Sv: Silly Season 09/10
Hahl Bundy: Jag hoppas verkligen att man ligger på hårt för att knyta till sig Månsson. Han har velat komma "hem" tidigare och så sent som ifjol så var han i stort sett klar, men av olika anledningar så uteblev kråkan.

Han är precis en så spelartyp som vi behöver, lagom grisig och obekväm framför motståndarkassen. Att vi bara har 13 forwards på kontrakt där vi "tappar" två tongivande till JVM är en annan sak som borde få TIK-ledningen att agera. Sen är det ju även så att så länge vi är skadefria så är det i stort sett ingen konkurrens på forwardssidan heller och det är ingen fördel att bli bekväm.

Överväger man att plocka in en oöm powerforward så är det absolut rätt läge nu får nåt bättre alternativ kommer man inte att hitta under säsongens gång.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 09/10
Ambroo: Ja, nog hoppas jag med. Vore nice!

Fast då går väl allas vår privatspanare (vad han nu kallar sig) i taket, han får jobbigt att springa runt på stan på helgerna o kolla alla i laget o kika hur många öl det står på borden :)
Kommentera

Sv: Silly Season 09/10
Från Mr. Madhawk.se:

"Spelare har fått lämna sina klubbar den senaste veckan. Mathias Månsson fick lämna Skellefteå igår och Kristian Kudroc kommer att få lämna Brynäs nu.
Peo är dock förtjust i Månsson.
- Jag tycker det är en riktigt bra spelare. Hade vi haft pengar och han var intresserad så skulle jag nog tagit honom direkt. Han var bra det jag såg i Ängelholm i torsdags.
Så du tänker inte försöka ge dig på honom?
- Nej, vet du var han hamnar?
Inte en aning. Timrå var väl det sista jag hörde idag.
- Ah, ja, han är väl därifrån, så det är inte så himla konstigt. Det är en spelare jag gillar i alla fall."
Kommentera