1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1258551

Sv: Silly Season 10/11
Ja då har vi centerlinjen klar.
Hirso, Corso, Lander, Karlsson.
Jag tycker den känns väldigt bra det enda minuset är Corsos defensiv som är under all kritik emellanåt, men å andra sidan så gör karln poäng o har + i +/- statistiken.
Lander får man hoppas ta ytterligare ett gigantiskt kliv i år.

Summa summarum är att vi har en väldigt slagkraftig centerlinje så här på förhand, är väl dags att tillägga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Skönt att läsa att centerlinjen är klar och att man inte har några planer på att göra sig av med Corso. Det har ju varit Timrås bästa spelare under säsongen. Utan honom hade Timrå säkert legat 10 poäng under Rögle... Anders Lindbäck i all ära, men Corso (tillsammans Sonnenberg) är Timrås verkliga stjärnor. Sen att man inte uppfattar honom som en spelare som "bär" laget likt stora ledare som Johan Davidsson eller Jörgen Jönsson gjort tycker jag är av mindre betydelse. Han är fortfarande den bästa center Timrå haft sen Zäta var här och gästspelade under NHL-lockouten 04/05 och bär laget med de poäng han gör. Kommer man på 11:e plats i totala poängligan och på 9:e plats i +/- ligan i hela Elitserien så har man gjort sig förtjänt av mer beröm än vad han fått. Därför kan jag också tycka det är är tråkigt att läsa Linkan säga om Hirschovits till ST:

"– Utifrån sin kaliber kan Hirschovits betraktas som en förstecenter, men det är tränarna som avgör vem som spelar var."

Hoppas verkligen att Corso har tillräckligt dålig svenska för att inte förstå vad som skrivits...
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11
Hahl Bundy: Forwards till första och fjärdefemman söker nu.
Kommentera