1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588400 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1258764

Sv: Silly Season 10/11
diffe: Och vissa målvakter gör FLER tavlor än andra, och i den ramen passar Backlund in!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 10/11
Mackelito: ok, Mackelito nu är du verkligen ute och cyklar..... Jag tycker du ska ägna dig åt att sätta ihop lag uppställningar, för det är väl det du gör för det mesta. Fast du är inte duktig på det, inte det minsta.
Backe har räddat Timrå vid fler tillfällen än att det ska hänga på misstag från hans sida.
Men nog platsar han in i Elitserien alla dagar i veckan, om han nu ska hit vilket INTE är klart på långa vägar. Han har ett slutspel därborta som ska spelas klart, sen om han får nytt kontrakt det vet man alldrig, sen om han vill vara kvar det vet man heller inte. Jag skulle bli glad om han ville vakta Timrås kasse!
Kommentera

Sv: Silly Season 10/11

Det som varit har varit tycker jag. I alla fall när det gäller Backlund. Jag tillhörde skaran som tyckte att Backlund var en okej målvakt.
Skillnaden mellan en målvakt som Lindbäck och Backlund är faktiskt att Lindbäck har förmågan att vinna matcher på egen hand, något som Backlund hade lite svårare med. Jag tycker t.ex. att Lindbäck var den spelare som var den mest bidragande orsaken att vi faktiskt tog oss till slutspel. Där håller jag med superfalle.

Men jag håller också med zita att Lindbäck inte var speciellt bra stora delar av grundserien. Men det beror också till viss del på att man laborerade rätt flitigt med vilken av målvakterna som skulle stå. Ju mer förtroende Challe gav Lindbäck, desto mer tog han för sig.

Och även om jag var en Backlund-lallare så anser jag att han gjort sitt i föreningen. Det är bättre att hitta någon annan.

Kommentera