1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587944 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1267651

Sv: Ståplats/klacken
JimmyH:
Jag gissar att du syftar på mig!
Anser du att jag "tycker jag är cool"?
Hmmm!?!?!


Så egentligen VILL DU att jag ska stå där och knipa käft?
Klaga lite lågmält på spelet och svära över att läktarflaggan skymmer sikten?
Så om alla som passerat 40 surar till på läktaren gör det (Helst flyttar på sig)
Då skulle det bli fart!
Eller hur menar du?!?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ståplats/klacken

Janken: Jag menar att ur ett psykoanalytiskt perspektiv så kommer det hur än de äldre i klacken beter sig alltid finnas en överhängande risk att den yngre generationen tycker att det är töntigt. I alla fall så länge de äldre upprätthåller samma livsvärderingar som de ungas föräldrargeneration.

Så åldersfacismen kommer nog alltid bestå. Jag tror också att om man vill ha en förynging av den engagerade kärnan så kan det vara smart att låta de unga och engagerade utveckla klacken och vara de som syns mest. Det måste bli lockande för dem att stå där.

Men jag tycker väl ändå att de som står i klacken äger rätten att försöka utveckla den på sitt sätt, gammal som ung, kvinna som man. Jag ville bara ha sagt att det nog inte räcker med att bara välkomna unga och brinnande människor om man verkligen vill ha dit dem.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Ståplats/klacken
Janken: Antingen så bruinner man eller så brinner man inte, åldern är i sammanhanget ointressant. De som hänger upp sig på sådana trivialiteter är inte i närheten av att nä'ra ett brinnande engagemang för Timrå IK och kan följdakltligen förpassa sig någon annanstans utan att något tomrum uppstår.
Kommentera