1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587912 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1267701

Sv: Ståplats/klacken
JimmyH: Av dom som syns mest, runt trumman och de som försöker leda, så är det väl Stefan och Rikard som är åldermännen. Kvalar dom in eller??? (Runt 25 år)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ståplats/klacken

Janken: Äh, du förstår inte vad jag menar. Du hakar upp dig på enskilda personer och det känns som att du tar åt dig själv också.

Jag svarade på att du välkomnade fler yngre brinnande förmågor samtidigt som du höll ett försvarstal för äldre personer i klacken. Jag gav då min bild av varför åldersfascismen finns och hur jag tror att man får den yngre kärnan att växa.

Jag försökte också vara tydlig med att man inte måste eftersträva en yngre klack heller. Men det lät lite som du ville det. En klack är de som står där. Det är de som bestämmer hur den ska se ut och låta.

Kommentera

Sv: Ståplats/klacken
Janken: Jag tycker farbror ska tagga ner lite (fruktansvärt ballt uttryck på min tid f.ö.) och lyssna på Jimmy. Låt kidsen ta över, bered en plats i hjärtat av klacken åt dem. Med det så bör det vara slut på sönderskrikna halsar, vad jag förstår har man numera ramsor o dyl, t.ex. okvädningsord, missnöje m.m. mot motståndare och domare samt måljubel, förinspelade på ipods och mobiltelefoner. Fatta vad mäktigt när ett böljande hav av mobiltelefoner m.m. sträcks mot luften som fylls av ett genomträngande men oidentiferbart surrande, tjutande ljud....
Kommentera