1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586511 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1276246

Sv: Skellefteå-Timrå IK
Åkerlund kommer inte vara stabil i psyket förens i Mars...

När man har en hel femma med klasspelare borta så är iaf inte jag orolig, men visst är bredden likt arslet på Sara Wedlund.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå-Timrå IK
Ambroo: Läste just nått reklamblad här i Boliden om Saik, "Intresset runt Saik är grymmt häruppe" och enligt denna tidning har Saik 17 forwards under kontrakt,
Hyffsad bredd., men ingen skam att förlora mot detta lag, Saik kommer ligga HÖGT upp i tabellen detta år, Knapp någon omsättning på spelare alls.
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå IK
Kan någon vänlig människa förklara för mig hur Corso som opererades i april kommer hit i slutet av augusti och måste börja med rehabträning det första han gör. Skedde ingen uppföljning under sommaren ? Vad gjorde sportchefen ? Läkaren ? Hur var kontakterna med Corso ? Någon som vet ?
Kommentera

Sv: Skellefteå-Timrå IK
Ambroo:

Åkerlund har aldrig varit och kommer aldrig att bli en stabil förste målvakt. Men det finns en skara här inne som har höjt hans dolda talanger till skyarna och oförtrutet hävdat att bara han får chansen så och drömskt pratat om det förestående genombrottet som MÅSTE komma, men har vi inte väntat ganska länge nu?
Kommentera