1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587912 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1279228

Sv: Ståplats/klacken
Tjena alla timråiter.

Först måste jag säga att jag är en Timrå fan och älskar Timrå med allt vad det innebär MEN jag blir dock väldigt besviken på klacken.
Låt mig förklara vad jag menar innan folk blir galen och börjar skrika en massa och "flamea" mig här på nätet men.
Om man som supporter vill stötta sitt lag så tycker jag att då ska man göra det men då inte genom att håna motståndare/dommare.
Är det inte bättre att man hejar fram sitt eget lag ist för att racka ner på alla andra, det blir precis som i politiken alla säger vad dåliga de andra är ist för att säga att det här gör vi bättre.
Så ni som är drivande inom Supporterklubben snälla ta upp detta "problem" och försök göra ngt åt det så man slipper sitta på läktaren och skämmas över vad som skanderas från klacken.
Jag förstår om man har inlevelse på matcherna och att man blir upprörd men tänk er för innan ni skriker, ni är trots allt det som representerar Timråfans i TV.
Och för att förklara vad jag menar så kan jag ta upp nga exempel:
Hata frölunda!!
Dommarjävel!!
Stå upp som en riktig man!! (om en spelare har gjort illa sig ordentlgt)
Vad tycker vi om MoDO...ILLA!!!! hur illa.....Jävligt illa.....................(osv)
Etc.

Säg ist det som ni gör fantastiskt bra.
Forza Timrå ale ale ale!!!!!!
Vi älskar timrå!!!!
Vi är Timrå och vi ger aldrig upp!!!
etc.

Hoppas att folk inte tar det som negativt utan som en positiv kritik som den är menad för.
Ni gör ett grymt jobb för alla som ser på matcherna i Eon så ett stort TACK från mig iaf.


Timrå IK Going for gold 2010/2011

/Christer

pANG

flytttad

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ståplats/klacken
pANG: Jag tycker att känslor är en del av hockeyn, att skrika stå upp som en riktig man till en skadad spelare är aldrig ok. Men om en spelare filmar till sig en utvisning så ska den ramsan skrikas rakt ut, för vi supportrar har en inverkan på både domare och spelare. För jag tänker inte stå och skrika "Timrå IK är dom bästa" om vi får en felaktig utvisning emot oss direkt för då skriker jag nog mest av alla. Man kan gå på hockey av många anledningar men vi alla där älskar Timrå och därför tänker jag varje match och skrika ut de jag känner. Men de finns ju självklart gränser
Kommentera

Sv: Ståplats/klacken
Men sluta nu för fan. Hat är en del av hockeyn. Om man inte fattar det så är det bara att dra härifrån. Passion, kärlek och hat, starka känslor, åt helvete med motståndaren. Det är vad det handlar om från läktaren eller från TV-soffan. Jag skrek som satan från TV-soffan i går. "Ha ihjäl dom!" "Ta död på sommargästerna!" "Jävla trollfittor!" etc... Det hör till spelet. Fan, det är inte sodoku vi sysslar med nu inte!
Kommentera

Sv: Ståplats/klacken
pANG:

Kan till viss del hålla med, men att håna motståndare å Zebror är en del av den tändvätska till oss som står där i havet av röd-vita supportrar.
Kan tycka att " Där kan du sitta , din djävla fit,,," är att gå över gränsen när motståndar laget får en ut-visning.
Abron
Kommentera