1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587460 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1289664

Sv: Ståplats/klacken
Jaha, nu är det lugnt här. Bra. Då tar vi den om klacken också. Jag vill framföra lite kritik så här på nattkröken. Efter att ha varit på två närliggande bortamatcher på kort tid är jag inte minst i och med den senaste riktigt besviken på hur vi agerar ute i samhället.

# Vi sjunger ramsor som tillhörde stenåldern redan för mer än ett decennium sedan. Aldrig någonsin att jag hänger på "Timrå IK är de bästa" igen. Jävla skitramsa är denna.

# Vi hyllar motståndarlags avlagda spelare. "Ove Ove Ove Molin" skreks från vår klack i Gävle. Jag trodde inte mina öron. Trodde för ett ögonblick att jag skulle få migrän.

# Vi låter oss rövknullas i motståndarlags pubar när vi har all rätt att pubba som alla andra. De tillåts säga saker som att "det här är vår pub, dra åt helvete" och "vi hatar Timrå". Medan vi svarar med att älska allting och gullegullegull trots att de är jävel. Migränkänslor även där.

# Vi sjunger glada Timrå-sånger på vägen hem som att vi hade vunnit när vi i själva verket bara hade tagit en poäng. Vad fanns att fira egentligen? Nada. Jag tog en pizza på Navet och gick hem. Andra sjöng hela vägen till "Dallan".

# Lallande fånar stavas detta. Nu igen. Därmed blir det inga fler bortaresor för mig denna säsong. Jag vill inte vara med i dylika gäng.

Så nu avslutar jag med ett förslag till en ny ramsa. Vissa ord kan väl bytas ut men i princip så fungerar det mesta och symboliserar var Timrå-klacken står och stampar. Lägg in några Timrå IK här och någon Ove Molin där bara så rimmar det nog...

Youtube-länk finnes längre ner på den länkade sidan!

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Ståplats/klacken

Södertälje-klacken brukar få ett mäktigt tryck när dom kör "Heja-heja-heja Tälje" som växelramsa. Melodin är likadan som i "Timrå IK är dom bästa - heja-heja-heja Timrå", men med skillnaden att man bara växlar mellan den andra strofen. Jag tror att en Timrå-variant av denna skulle bli mycket bra. Att Timrås publik är klappvänlig är bara en fördel bara inte tempot trissas upp.

"Heja-heja-heja Timrå - heja-heja-heja Timrå"

Kommentera