1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586218 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1335437

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: jaha? Tycker du att man ska skriva vilken skit som helst här? Om man nu känner att man måste skriva av sig så kan man lika gärna blogga eller skriva dagbok eftersom det inte ger ett dyft här.
Tycker inte att man ska behöva läsa om hur mycket chips Karlsson äter, Hynning läppar eller Challes finnar och dylikt när man vill läsa om Timrå IK, vill du läsa sånt så skulle du kunna följa dessa personers blogg istället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Det här med "vilken skit som helst" som du pratar om. Jag ser faktiskt väldigt sällan rena personangrepp av de slag som du talar om. Om någon dessutom skulle säga att Hynning är ful så renderar det heller inte i någon slags lynchmob mot spelaren heller. Det är folk av varierande ålder som skriver här, något som är både positivt och negativt. Man bör kanske tänka efter innan man värderar något som en tolvåring skrev om Hynning för två år sedan.

Förut fanns det två sorter på det här forumet. Lallande fånar och superneggos. Idag har ju 95% av dessa gått ihop och skapat nån sorts dyster realism. Det är inte längre matchen igår eller matchen imorn man är förbannad över. Sen det här med att vi har 5 pinnar upp till slutspel. Dessa fem poäng har aldrig varit, och kommer förmodligen aldrig att bli, svårare att hämta igen. Vissa tror på slutspel, jag kan omöjligen se vilket lag ovanför oss som ska missa slutspel till fördel för Timrå. Det är Modo och Timrå som slåss om platserna som Brynäs och Frölunda har. Som det ser ut så tar ju Modo platsen som BIF har och vi får, som någon slags bitter payback, äta upp alla hånskratt från säsongens början mot Frölunda. Ganska logiskt i min bok.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Du får säga vad du vill men det här står jag för o jag misstänker att det är fler härinne som gör det oxå (men kanske inte alla):

Bara idioter trivs med att se kärleken släpas i smutsen.

Det är bra med känslor.
Man ska gå igenom livet och känna en massa saker, annars dör man redan i livet.

Jag vägrar gå blank, grå eller likgiltig in i den sista natten.
Jag vill krama det allra sista svarta ur varje natt.
Jag vill dö med utslitet hjärta.

Det är nog därför jag älskar Timrå IK.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag tycker du har fel. Det mesta som skrivs här är känslor. Det här är ett forum. De flesta som skriver förutsätter jag brinner för Timrå IK.

En viss frustration anser jag var acceptabel o om det inte skulle vara det så modereras det bort.

Känslor ingår. Har man inga känslor så kan jag förstå att man blir irriterad.

INGEN ska komma o påstå att jag inte brinner för Timrå tex. Ingen.
Att man sen har åsikter o brinner till ibland pga frustration ska man man inte klandras för.

Kärlek som är blind är ingen kärlek! Lär dig det.
Kommentera