1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586368 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1335454

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Ja visst har vi?
Jag har gett Linkan cred när han har haft befog för det. Jag har tom försvarat honom ibland.
För VEM trodde egentligen att Hirso o Jokela skulle vara såna floppar?? Namnen LÄT bra men ingen av oss har egentligen sett dom.
Det borde Linkan ha gjort. Han är trots allt SC, eller?

OM nu PW signar oss så beror det nog mer på SSK än på oss, om man läser artikeln.
Men jag klandrar inte dig om du är nöjd med Linkan.
Är du det? Eller är du bara less på frustrationen hos många härinne? Medans din frustration i sin tur går ut över vissa härinne?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Johnny Bravo: Det är väl klart att man förväntar sig mycket mer. En klubb av Timrås storlek borde kunna ligga högre i tabellen. Det där har RockRolf skrivit spaltmeter om och jag håller med. Vi ska ha resurser för att ligga högre i tabellen. Framförallt så ska det gå att utnyttja resurserna bättre. Och definitivt att ha ett betydligt mer strukturerat synsätt på själva hockeyn. Hur man vill spela. Om man ska ha samma spelsätt ända från juniorålder. Har man inte råd med de allra dyraste och bästa spelarna så måste man ju skapa goda förutsättningar för att göra det bästa av det material man har.

Timrå IK har inte varit ledande på någon punkt på väldigt länge. Man var bland de första med en hemsida på nätet och man var väldigt tidig med streamade matcher. Det är det enda jag kommer på. Och båda dessa bitarna var ideella initiativ. Det är framförallt visionärer jag saknar inom klubben. Lite framåtanda. Och när den typen av personer dykit upp så har man varit usel på att ta tillvara ideella initiativ. 

Men för att återgå till det som skrivs i den här gästboken så kan jag nog tala för alla som håller med mig att man har fått nog, man har blivit mätt. Det har spytts och spytts i en evighet nu. Och allt ska riktas mot fucking TJ och brunögat Linkan. Oavsett vad det gäller. Som jag skrev så eldar haters-folket på varandra också. Då blir det ohållbart för någon som efterlyser lite mer nyanser och balans i debatten. Det finns ett fåtal som skriver som har god insyn och bra källor inom föreningen men majoriteten är ju bara random internetlallare som måste hitta syndabockar till allt.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Ja men jag kan inte låta bli att tycka att Knylan iallafall har lite rätt ändå. Vi ska inte vara överdrivet pessimistiska. Vi har spelat bra på slutet. Gnuggat på men haft otur. Fortsätter vi kämpa ramlar puckarna in. Vi måste gå på matcherna och kämpa vi med! Sedan måste man ju få uttrycka sin frustration här ibland också...det är en av ett forums anledningar till dess existens

Redigerad kommentar

Kommentera