1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586198 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1335481

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Men det är väl ingen som har sagt att man inte får visa känslor? Utan att man vill se att det som skrivs är lite mer nyanserat om mindre överdrivet än vad det är vid många tillfällen.

"Bara idioter trivs med att se kärleken släpas i smutsen."

Om man ser sin kärlek dras i smutsen, och det enda man gör är att gå in på ett internetforum och skriva avgå alla! Sparka linka, Sveriges mest handlingsförlamade klubbledning osv om och om igen, då kanske det inte fanns så mycket kärlek.

Olle: det var exempel på sånt som inte borde skrivas här inne och var lätta att preciseras. Kan du verkligen inte se allt skit som ofta skrivs här?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Vad är det du syftar på när du skriver "all skit"? Det finns inlägg av olika natur. Många av de inlägg som vissa uppfattar som rent gnäll, tycker jag är ganska konstruktiva. Många har förslag och, under omständigheterna, väl genomtänkta idéer för ändringar. Många inlägg dryper av besvikelse och vissa är mest bara argt rabblande. Som på alla andra forum/sajter får man ju själv sortera bland det man läser. Man måste exempelvis inte kommentera varje gång Spud är inne och trollar, man får helt enkelt scrolla förbi sånt. Men så mycket "skit" hittar jag inte annars...

Sen det här med att knalla upp på kansliet med en lista över saker att rätta till. Det är ju en bekväm sak att säga från dom som inte kan/orkar/vill prata om problemen. HS är ett internetforum, man måste ta det för vad det är.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Du tolkar inläggen som satan läser bibeln....eller nåt.
Både Olles och Johnnys inlägg är klockrena. För min del gäller det att sortera inläggen. Efter många år här på HS så har man lärt sig att det finns bättre och sämre skribenter. Jag sorterar bort dom dåliga.
Kommentera