1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586084 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1335489

Sv: Apropå nånting...
Olle:
Många klokheter i långa inlägg från er som haft jouren härinne inatt. Det paradoxala är att ni var och en har rätt i mycket, en del lite mer andra lite mindre. Från min horisont alltså, andra tycker säkert annorlunda. Det är väl det som är lite syftet med ett forum...att tillåtas uttrycka åsikter och känslor som man sedan får respons på. Så länge det inte går över gränsen och handlar om hot eller personangrepp.

Men precis som jag skrev under min lilla lidners knäpp igår ang. supportandet är det med skrivandet härinne, det är inte upp till mig att tala om för andra vad de ska ha för åsikter. Däremot svarar jag på det som väcker mitt intresse samt förväntar mig svar från de som tycker något, positivt eller negativt, om det jag skrivit. Och en av mina åsikter är precis det knylan satte ord på, nämligen att debatten härinne ofta kantrar och får rejäl negativ slagsida. Det är vad JAG tycker och det får till följd att jag för min mentala hälsas skull känner att jag bör undvika HS när laget går dåligt. Vilket jag iofs klarar sådär....

Men om vi för en stund försöker lägga alla "Timrås hockeyvärld går under i morgon"-profetior åt sidan och fokusera på verkligheten så ser den ju faktiskt ut så att vi har 5 p till slutspel och 2 till KS. Som BB skulle uttryckt det; hyfsat brunt läge mao. Men alls icke ättestupan! Det K.A.N. bli slutspel med extraklirr i kassan som följd men det kan också bli KS och katastrof. Precis som du har jag svårt att se vilket lag vi skall snuva slutspelsplatsen på så mitt tips är ingemansland. Med ekonomisk katastrof som följd.

Men det är inte dagens problem och framförallt inte mitt. Jag är f.n. fokuserad på att åtminstone ha ett ES-lag att titta på även nästa säsong. Det är så höga förhoppningar jag orkar ha för tillfället.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Jag får be lite om ursäkt, jag missade att du tagit upp samma saker som jag skrev. Hinner heller inte skänka dig den tid som ditt inlägg förtjänar men konstaterar att du har rätt i mycket. En viktig detalj för alla som gillar att komma med spelarbedömningar tycker jag är att man skall försöka att bedöma varje enskild spelare från match till match. Vissa spelare har lite väl svårt att tvätta av stämplar.
Kommentera