1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587725 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1340289

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå
Knylan:

1. Har du några bevis alls på att det är några fler än marginalpubliken som väljer att stanna hemma nu? Är det förutom möjligtvis någon enstaka forumskribent som "bryr sig dag och natt" om Timrå som inte går nu som annars skulle ha gått?

2. Vi stödjer ett lag + en organisation. En förening. En grupp mänskliga individer?Ja, vem har sagt någonting annat? Är det synd om någon menar du?

3. Folk som stannar hemma och viker ner sig och bla bla visst de förstör. Men vilka har förstört den här säsongen? Ledning eller fans? I så fall har också Linkan och TJ förbrukat sin rätt att älsa Timrå IK genom att skada Timrå IK.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stefan Lindqvist måste avgå

RocknRolf2:

1. Absolut inte. Det går inte att ha några som helst bevis för det och det spelar ingen som helst roll. Det är inställningen jag angriper. Jag tror nog att Johnny B Goode går på matcherna ändå. Det där är bara något han skriver för att trycka upp i TJ:s ansikte och säga "HAHA! Ser du! Ser du hur jävla illa det står till när inte ens JAG går på matcherna!" Vi som bryr oss går på matcherna. Så är det, givetvis. Men de som bryr sig, men på ett eller annat sätt vill påverka folk till att inte gå på matcherna, dom kan dra åt helvete. Ungefär där ligger jag. Och det kan omöjligen någon inte hålla med om. För går inte vi på matcherna så drabbar det inte oss, det drabbar Timrå IK.

2. Diskussionen handlar till väldigt stor del om organisationen. Folk säger att dom inte ska gå på matcherna så länge inte den och den sitter kvar på sina positioner. Det är här jag gör skillnad på organisationen Timrå IK och ishockeylaget Timrå IK. Det är väl självklart att organisationen Timrå IK blir lidande om det är låga publiksiffror men t.ex. Timrå IK Supporterklubb finns ju inte till för TJ:s skull, utan för Anton Lander, Sebastian Erixon och Jesper Dahlroths skull m.fl. Vi är inte konsumenter som vilka andra konsumenter som helst, vi är supportrar.

3. Du ska veta här att jag är minst lika kritiskt till hur Timrå IK styrs. Men vi är i ett fruktansvärt prekärt läge, ett läge som vi hamnat i på grund av många felaktiga beslut, beslut som tagits av styrande personer inom klubben. Men jag orkar liksom inte lägga mig i diskussionen för den ger mig absolut ingenting. Den tar bara energi. Framförallt när absolut inget konstruktivt kommer ur den.

Kommentera