1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1358209

Sv: Apropå nånting...
73Sjöbba:

Du är en idiot. Saknar liksom kompass. Men du klarar dig bra ändå. För det krävs inte mer för att gå runt i denna värld. Du läser mina inlägg som fan läser bibeln och sedan är du i hamn. Populistisk som du är antyder du att jag är MoDoit för att jag anser att denna förening har gjort ett bättre jobb än Timrå IK. Samt att jag borde byta favoritlag. Billigt och bra. Men nu råkar jag vara Timråit. Så jag byter fan inte. TIK regerar i min värld. Detta hindrar dock inte att jag hade varit mer stolt om jag varit MoDo-fan. Två SM-guld smäller fan så mycket högre än våra patetiska semifinalplatser. Men det fattar väl fan inte du din stolle. Hur många högskolepoäng har du by the way?

Jag är Timrå IK-fan. Är lagom stolt över detta supporterskap. Anser att Sundsvall/Timrå är ett jävla U-land i flera avseenden. Har sjukt många universitetspoäng. Längtar härifrån och bor här enbart därför att man har ett par kids i stan. Dessvärre blir man jävligt lat med åren och orkar fan inte flytta. Dåligt av mig...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: Du startar med ett påhopp. Bra där.
I Torsdags så var dom flesta Timrå-fansen patetiska enligt dig för att vi la ner våra hjärtan och själar i hockeyn. Idag är du avis över Modos 2 SM-guld som dom tog på sin 28åriga cykel. Hmm, vem är det som saknar kompass egentligen. Du hatar ju din tillvaro. Mår barnen bra över att du hatar ditt geografiska läge?

Frugan säger att jag ska säga godnatt till dig, men jag har inga planer på att gå och lägga mig.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: hmmm
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
DJ Hemp: "Detta hindrar dock inte att jag hade varit mer stolt om jag varit MoDo-fan"

Det där klingar ju inte klockrent. Hade du varit mer stolt som brynäs-fan än modo-fan då? Dom har ju en hel massa sm-guld.
Kommentera