1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586314 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1358607

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Frågan är om Nubben är den person vi behöver? Å andra sidan, finns det bättre alternativ som är ledig? Och var passar han in i så fall? Nubben har ju deklarerat, klart och tydligt, att någon sportchef blir han inte. Jag vet också att han inte kommer tillbaka så länge som Christer Ericson är kvar. Finns det en tanke att behålla Stefan Lindqvist på sportchefsstolen, samtidigt som Nubben får någon form av samordnande funktion?

Även om jag personligen gärna sett att Stefan Lindqvist klev åt sidan så kanske det inte skulle bli så tokigt om han får någon person vid sin sida som har ett kontaktnät som sträcker sig utanför länet? Å andra sidan kan man undra om vi behöver både Linkan och ytterligare en person för det arbetet? Blir det så mycket bättre med en sån konstelation?

Även om det är nära efter att vi faktiskt klarat oss kvar, utan att spela kvalserien, så skulle jag vilja läsa artiklar med lite mer "jävlar anamma". Att Christer t.ex. säger att ingen i dagens Timrå IK sitter säkert med tanke på årets misslyckade säsong. Att alla, inklusive han själv, måste rannsaka sig och verkligen fundera på om de är rätt person att fortsätta styra skutan. Nu får jag mer intrycket av att man tänker "det gick ju vägen i år också, nu tar vi nya tag och hoppas på bättre lycka till nästa säsong". Jag tycker nog att tre år av negativt resultat, tre år med massor av skador, tre år med kostsamma spelarbudgetar ger anledning till ett visst misstroende. Jag tror att det finns andra personer därute som kan göra det här på ett bättre sätt än nuvarande styrelse och ledning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse : Kommer inte ens hjälpa om så Linkan få W.Gretzky eller Zäta brevid sig då fanskapet jämt ska avakta med allt som händer. Linkan ska fan bort om det ska bli nåt vettigt av Timrå, är han kvar så kan utlova en plats i allsvenskan nästa år. Men det är nog det Stefan vill så han får derbyn mot klubben i hans hjärta (SVALL)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Hm. Så vad du säger är att vi kan ha kvar linkan och betala honom lön så länge vi nyanställer någon som gör själva arbetet?

Då behöver ju linkan aldrig ta händerna ur fickorna...och det menar jag bokstavligt talat. Nej man kan inte bli läkare utan kompetens, man kan inte fiska utan ett metspö och man kan inte kasta pil utan händer. Linkan är ingen sportchef, han måste lämna för ett proffs.
Kommentera