1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586314 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1358613

Sv: Apropå nånting...
Olle: Det är ju det som är problemet. Blir Linkan kvar så måste någon med kompetens och kontaktnät in och hjälpa till. Worst case är ju att man väljer att behålla Linkan men då måste någon fler in och hjälpa till. Men som jag sa, jag ser gärna att Linkan lämnar. Hans år som sportchef kan väl inte summeras på annat sätt än att han faktiskt har misslyckats.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Alltså missta mig inte för någon känslolös Stalin nu. Sportchefsjobbet är ett svårt jobb, speciellt i en liten klubb som Timrå, som inte har pengarna och samtidigt är väldigt beroende av att värvningarna slår väl ut. Men det är av just den anledningen som jag tycker att linkan måste bort. Han är inte tillräckligt bra på sitt jobb helt enkelt och det skadar klubben.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Man kan ju inte tycka synd om folk i den här branschen. Linkan ska inte lyfta lön från Timrå IK. Annars kan vi ju lika gärna ge Jokela en chans till? Vi gör som med Skogs och ger honom två år till! (jag har iofs inte ogillat Skogs på senare år men som han själv säger så väntade man sig mer av honom)

Däremot tycker jag att det är lite intressant det man säger om sportchefsjobbet i ST. Att organisationen kring det hela måste bli bredare...ungefär det vi här inte har diskuterat hela säsongen men ändå! Långt ifrån lika sent som "vi behöver en bredare trupp".

Hur som helst, om man nu skall bredda scoutingsidan så tycker kanske ledningen att det finns en plats för linkan där ändå. Det gör det inte. Om man planerar att kopiera modos metod så tycker jag att man bör tänka om. Dom hittade på en GM-roll bara för att dom inte hade vett att sparka Andersson, låt nu inte oss göra samma misstag. Jag ser gärna en bredare scoutingsida med flera olika personer inblandade...bara ingen av dom är linkan.
Kommentera