1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586350 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1358660

Sv: Apropå nånting...
Olle: Bör man starta en tränarkarusell ala modo eller ska Perra få fortsätta? Om han inte väljer att lämna själv dvs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jockz: Ut med packet ;-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jockz: Jag tycker inte man behöver kalla det för "tränarkarusell". Perra lät som ett bra alternativ på förhand, så här i efterhand kan vi konstatera att han hade problem med att utnyttja enskilda spetsspelares kompetens även fast hirscho/pikkarainen glimtade till då och då. Skador ställde ju till det för perra men helhetsintrycket tycker jag är att han gjorde för lite och misslyckades med att nå fram till spelarna, det är iaf min syn på det hela.

Kom ihåg att vi totalsög i PP även INNAN alla skador kom. Det framstod som att man öht inte hade tränat på den spelformen och sedan dom otroligt dåliga 2:a perioderna, dessa hade han en hel säsong på sig att reda ut. Det finns ju alltid saker man inte får reda på när det gäller sånt här. Information och uppgifter som aldrig når utanför laget men jag tycker ändå att vi borde släppa perra.

Jag skulle vilja se en tränare som kan överbrygga språksvårigheterna i omklädningsrummet utan att införa specialregler. En erfaren coach som inte på något sätt behöver vara utländsk, bara någon med större erfarenhet av utländska spelare. Hur mycket vi än vill bygga från allsvenskan eller de egna leden så kommer vi att vara beroende av ett visst antal dyra utländska spelare, så är det bara.
Kommentera