1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586218 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1382742

Sv: Silly Season 11/12
Kerstin_k: För övrigt anser jag att en eventuell värvning av Vampola känns spännande. Har svårt att tro att han ska vara lika seg som Hirso. Han kommer nog vara just en fullgod ersättare till Kim.

Det som känns tråkigt i det hela är att det hade varit spännande att se Kim skadefri och ordentligt försäsongstränad en hel säsong. Det fanns ju betydligt mer i honom än han visade här.

Men om bytet innebär att vi får en snabbare och rappare center som gör det enkelt för Pikken att spela sitt raka och snabba spel är jag nöjd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Kerstin_k: Roligt att Dagbladet körde Google translate på citatet från agenten:

Prag - hockey anfallare Peter Vampola kunde bära tröjan nästa säsong Timrå. Förra årets världsmästare och brons kader medlem i årets VM med svenska klubb, och det är nära till slutlig överenskommelse. Vampola senast spelat på Continental League i Omsk.
Reklam

"Vi är i en särskild handling, som visserligen inte är stängd, men kontraktet är redan på bordet, sade spelarens representant, Robert CTK Spalenka Society of Sport Invest.

Intresset Timrå den tjeckiska företrädare även informerat den svenska dagliga Dagbladet, som också bekräftades av själva kontakten Vampola. "Intresset har jag hört Timrå. Men jag får se vad som händer så småningom, säger Vampola. Laget hade varit tvungen att byta kapten Fredrik Warg som pekar på Minsk, Vitryssland.

Tjugonio Vampola tjeckiska ligan spelar nästa bara Ryssland, där han tog på sig tröja Ufa, Tjeljabinsk, och Omsk. Enligt Dagbladet för honom i det förflutna är intresserade av svenskt mode.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Kerstin_k: Vamp-Ola, är det han som analyserar sparkboll?
Kommentera