1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1382934

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
rubin carter: Ok, men om det nu är klubbens ansvar att stå för säkerheten så låt då respektive klubb hantera den frågan efter eget behov istället för att tvinga på dem någon centraliserad byråkratiskt uppfunnen "on-size-fits-all"-lösning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
Raggaren Putte: Jag är för någon form av allmän kontroll. Det är det enda som funkar. Titta bara på England. Det var inte förrän Football Spectators Act instiftades som de fick bukt med problemen. Det här är ju i stort sett samma sak, bara lite mer high tech.
Kommentera

Sv: Personliga biljetter inom hockeyn
Raggaren Putte: Så är det helt klart, där är jag med dig. det är AIK och DIF ink de senaste fotbollsskandalerna som jagat på detta och vi får lida när TIMRÅ IK endå håller en hög säkerhet på sina matcher.

Känns emr som dom fått panik typ "vi måste bara göra någon radikalt, bara vi går något för att visa att vi agerar" Indeirekt tror jag Hockeyn får lida pga fotbollen, vi har en inkommande säsong på gång medans fotbollssäsongen spårar ur totalt, och vi har ett AIK som "etablerat" sig även till sästa säsong och ett DIF, fotbollshuligarnerna ifrån AIK komemr självklart att befinna sig även på Hovet 2011/2012. Därför agerar dom som dom gör nu INNAN korhuset rasat ihop totalt, dom är detta korthus enabrt i stockholm och ett ganska ärligt talat lokalt problem inom hockey, men som sagt allt som händer i stockholm är ju såklart ett problem i hela sverige enligt slippsnissarna.
Kommentera