1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586416 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1383179

Sv: Silly Season 11/12

Olle: Jadu, man kan se det lite hur man vill på detta. Tänk att ett sånt litet jävla stycke text kan förta glädjen så mycket.

Nu är ju inte det här forumet direkt den allmänna optimismens hemvist men om man ändå vill försöka se det positivt så har åtminstone jag jävligt svårt att se att Vampola har fått något annat fett KHL-erbjudande utan har bestämt sig för TIK nu. Den där lilla klausulen vill han ha "utifall att", OM det skulle dyka upp något riktigt sensationellt. Med tanke på hans statistik den senaste säsongen så har jag lite svårt att se att någon KHL-klubb skulle vara så fantastiskt intresserad.

Nu får han lira i Sverige istället och får förmodligen fruktansvärt bra betalt och det kan jag väl känna att det är värt. Det här har förutsättningar för att bli en bra lösning.

Ja, hmm. Nämen jag tror att detta håller så länge det inte kommer indikationer på motsatsen. Vampola lirar här i höst. Förmodligen. Herregud.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Knylan: Ja det går att se från olika vinklar, helt klart. Å ena sidan så borde han väl inte skrivit på för oss om han var nära en KHL-klubb, å andra sidan kan det ju verka lite konstigt att han ändå har med den där klausulen. Nu är jag ingen expert på hur såna här förhandlingar går till som men det kan ju vara så att man presenterat detta kontrakt för honom för en månad sedan och sedan blev klausulen bara kvar. En ren formalitet dvs. Men så länge det inte är 100% klart så ska man väl inte ropa hej.
Kommentera