1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585934 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1383508

Sv: Apropå nånting...
Så har innebandyprofeten Fahlman sagt sitt:
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Ambroo: Jo men det är väl rätt självklart att Timrå kommer tippas i botten den kommande säsongen. Lagbygget skrämmer nog inte många på pappret iaf. 

Personligen väljer jag att se potentialen istället, men då är jag inte direkt opartisk heller.

Följande faktorer kommer bli viktiga (tror jag iaf)

- Skadeländet får inte fortsätta den här säsongen. Skador drabbas alla lag av men det får inte bli en massa tunga skador som tidigare säsonger

- Genombrott, en eller flera spelare måste få sitt genombrott följande säsong. Det behöver inte vara något massivt genombrott men De måste iaf kunna göra samma bedrift som Röymark gjorde förra säsongen iaf.

- Nyförvärven måste falla väl ut, en kille som Robinson måste t.ex vara den där liraren Linkan hoppas han är för att ta ett exmpel. 

- Målvaktssidan måste vara stabilare den kommande säsongen, en av de två nyförvärven bör ta ett steg i karriären för att det ska bli lyckat resultat i slutändan.

Mycket kan hänga på om det värvas en eller två till lirare. Jag tror det skulle behövas en klasslirare till backbesättningen samt forwardssidan. Blir det bara en back är känslan att mycket kommer hänga på Pärssinens skadeläge och hur bra han lirar. Lite väl oansvarigt att hänga så mycket ansvar på en kille med så pass stora skadeproblem bakom sig...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ambroo: Ja då vet man ju att vi inte blir jumbo iallafall ;-)
Kommentera