1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585942 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1385204

Sv: Apropå nånting...
Mao skulle jag säga att vi är ruskigt svårtippade. Det kan gå åt vilket håll som helst, även om de flesta andra fans, tror att vi kommer att hamna i botten.

Jag vet varken ut el. in när det gäller truppens status.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Jag tycker truppen ser tillräckligt bra ut för att ha en chans att placera sig ovanför två lag. Vi är ju vana att spy galla över alla "experter" som tippar oss i botten år efter år men inför den här säsongen tänker då inte jag invända iaf. Överlever vi utan att behöva kvala så är det bra. Hamnar vi i kvalserien så blir det nog att sikta på att försöka kvalificera sig som 2:a lag bakom Malmö.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Man vet ju knappt ut eller in på hela ES, inte så att timrå är mer specifikt ovissa än andra lag, SAIK skulle kunna hmna 4-8 medans vi kansske 8-12, ungefär lika stora ras även om utgången av dessa kan bli annorlunda.

Men hela ES blir svårtippat, liksom det var 10/11. Inte trodde jag så hårt på Luleå, och jag trodde Timrå ik hade fått en mer jämn och bred backbesättning än året innan, det sket ju sig.

Så nej denna ovisshet är inte direkt något nytt, men man brukar ju köra på det i en tråkig silly.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Johnny Bravo: Ska vi någon gång vinna något i den här föreningen så är det nog med ett lag likt det vi ställer på benen i år. Ett vilt kämpande LAG där alla ställer upp till 100% för varandra i varje situation.
Kommentera