1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586302 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1405292

Sv: Apropå nånting...
RubinCarter: Med facit i hand så hade man kanske bytt spelschema med dom ändå? :) Men nej det här med att vara nervös, det släppte jag efter matchen mot Växjö. Efter helgens förlust så förväntar jag mig inte ett skit, däremot hoppas man ju lika mycket som alltid på seger.

superfalle: Ja sen är det ju bara 12 lag i den här serien så det dröjer aldrig länge innan man ställs inför kompetent motstånd :)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Nog känns TJ som makten i Timrå IK. Snack har gått här på HS om att han lägger sig i det mesta som händer runt föreningen. Mediaträning ser han och andra inte ut att förstå mycket av. Eller har man överhuvudtaget kört den typen av aktiviteter i Timrå IK? PR är ett ord man inte ser ut att använda mycket i föreningen.

Bristen på pengar handlar nog mest om en enda sak:

- Gillar sponsorer och publik vad som händer runt E.ON och laget, då finns det en sportmössa till att dra in fler sponsorer och att få större publikintäkter.

Lag kan givetvis förlora. Men ge oss en profil som tvingar spelare ut att äta huggormar, eller som i alla fall visar någon form av helvetes lidelse och brutalt angagemang när allt ser ut att gå i sirap och baklås. Trösta oss "julgranar", "lallande fånar" och hardcorefans! Klacken är lika viktig som spriten på en kräftskiva!

Att hitta rätt spelartyper måste vara sjukt svårt för en SC. Läser imponerat Jimmys blogg och börjar inse att den här posten kräver sjukt mycket. Inte bara stålar! Man behöver dessutom erfarenhet och rävlyor bakom öronen som får en ålderstigen bordellmamma att framstå som en flickscout!

Har Linkan det?

Timrå IK måste agera! Vända en trend! REAGERA! NYTÄNK!!!!

Nästa år kan man dessutom få ett Giffarna i Allsvenskan, hur många sponsorer kommer att älska Timrå IK då?

Jag har ont i magen.

TJ har ansvaret och ska ha det i med och motgång.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Är det bara jag som fortfarande tror att Timrå kommer att sluta topp 4 i tabellen? När Halonen kommer tillbaka så får vi den klassback som vi saknat, som kan spela 35 min. per match.
Kommentera