1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588021 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1414926

Sv: Apropå nånting...
Timrå Icon: jag tror fortfarande på årets lag... dom är så jävla mycket lättare än fjolårets upplaga att gilla...

om jag skulle ändra något så känns faktiskt perra som det enda som kanske skulle kunna ändra något rejält på ett enklare sätt...

antingen det eller så får dom plocka in någon som kan stärka upp skallarna på killarn för visst ser dom lite skakiga ut ibland?
om jag skulle bidra med perra negg så skulle det vara det där han sa när han dök upp...

timrå kunde spela fantastiskt bra hockey en match för att sedan falla som en sten matchen efter... perra skulle jämna ut prestationerna på isen...

ähh... det är inte kört! vi kommer igång!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
söder över: Utan att gå in på Perra så tycker jag inte att det är konstigt att spelarna ser lite skakiga ut. Det finns helt enkelt inte riktigt trygghet på isen, i synnerhet när det gäller försvar. Utan skador på Halonen/Granath och med en rejäl försteback på isen när första matchen drog igång, så...hade det nog kunnat undvikas till en viss del.

Men, nu är det som det är och det är bara att acceptera läget. Jobba utifrån nuet, fokus förbättring och framåt. Detta gäller spelare, ledare, klubbdirektörer och sportchefer. Och det är jag övertygad om att man gör.

Timrå Icon: Jag menade att vi är utelämnade till det som sker och utförs av andra än oss själva. En indianare i egen zon med 4 sekunder kvar får oss att ligga i sömnlös fosterställning, en handledare i det andra målets krylla får oss att dansa på gatorna. Sådana är reglerna. Och dom måste man på något sätt acceptera och förhålla sig till om man ska hålla på med det här. Annars är man dum i huvudet. Och patetisk, i synnerhet om man inte kan verbalisera sin smärta på annat sätt än att ha in perspektivet 'jag är kränkt!!1'.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
söder över: Håller med! Vi har varit nere i skiten tillräckligt länge nu. Dags att kravla sig upp!
Kommentera