1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587618 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1421804

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
söder över: Det är väl sannolikt så att Vampola inte fått ut full ersättning för sina tjänster i föreningen. Klubben har varit tvungen att fördela ut det lilla kapital de har så att alla får sin del av kakan, så att säga.
Det är nog detta som visat sig på isen också. Även om spelarna inte vill visa det utåt är det nog ofrånkomligt.

Jag säger som Frella. Räddas det som räddas kan. Ingen konkurs...då blir det en väldigt lång väntan innan vi har ett lag som spelar division ett hockey.

Bort med dem som orsakat detta, och satsa på något som inte sitter fast i väggarna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!

ÖstrandsNisse: Den enda som får full ersättning borde då vara Jonte med tanke på hur det ser ut på isen. Hoppas ST eller Dagbladet tar tag i detta nu och nystar i den här skiten. Allt måste upp till ytan nu om det ska finnas något förtroende kvar hos supportrarna.

Kan man sälja Vampola och be på sina bara knän till Lander och Erixon? Det finns inte så många fler som jag kan tänka mig ställer upp för TIK i spelarväg.

Säljer man Vampola känns det ändå som man börjar i fel ände då det finns breddspelare med höga löner man borde sälja ut innan. Breddspelarna kan ersättas med juniorer/billiga spelare medan Vampola känns oersättlig.

Givetvis är det svårare att sälja bort breddspelarna men jag tycker det är här man misslyckats mest.

Hagos
Bagarn
Pärssinen, ja han får ses som bredd nuförtiden.
Pikkarainen, värvad som spets visserligen.
Lundström
Torp

Vad gör dessa spelare i föreningen mer än lyfter lön? Jag föredrar nog Modos satsning på målvaktssidan med en uttalad förstakeeper och en junior. Antagligen kostar Modos målvaktssida lika mycket som Timrås dito bara att TIKs är fördelad på två stolpskott.

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Det är inte underligt att Vampola sett blek ut i de två senaste matcherna.
Kommentera