1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586368 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1425411

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Där slog du huvudet på den berömda snoppen.

Naivititet är vackert i mina ögon :)

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Hahl Bundy:Men för att 'få in' lite allvar i våra diskussioner. Vad tror du? Du kan inte på fullaste allvar tro att föreningen inte gör något?! 

Jag vet att det jobbas K O P I Ö S T i barackerna och att vår nytillsatta sportchef knappt sover någonting alls. Våra tomma ord om att "den här föreningen går i konkurs" eller "jäva TJ" eller "hata CE" inte betyder något alls. I Kent Norbergs värld jobbas det oerhört hårt för att hitta den felande punkten. Jag vet att han gillar lagets sammansättning men att det finns orosmoln i gruppen som måste analyseras. Om det är tränarens roll eller enskilda individer låter jag var osagt.

Jag vill ge detta lag en chans i alla fall, med Nubbens inflytande. Inte för att jag misstrott Linkan, utan för att se om Nubbens fingertoppskänsla är just så bra som det talas om. Frölundas trupp är i stora delar sammansatt av Kent Norberg, trots att han blev den som hängdes. Nubben har med sin ytterst tveksamma förlängning med Hedin berättat vilken syn han har på hockey. Medan vi, s.k. hockeyproffs sett en sak, så ser han en annan. Okej.

I min värld så skulle jag vilja beskriva betydelsen att ha ett bra samarbete mellan sportchef och tränare, som ytterst avgörande. I andras världar är det säkert helt annorlunda. Men se på Frölundas "boost" i år och jämför laget med det Nubben tog dit. Då inser man att Nubben har kunskapen men att det inte gick ända fram. Det är en väldigt skör lina att lyckas och inte.

Kommentera