1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586333 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1425421

Sv: Apropå nånting...

ÖstrandsNisse: Nja. Frölundas trupp är inte i stora delar sammansatt av Nubben. Den var det tidigare. Bland annat har i princip hela backlinjen bytts ut, båda målvakterna samt större delen av forwardstruppen sedan han basade för oss.

Det finns givetvis lite kvar från hans tid men truppens sammansättning har vi i stora delar en annan Kent att tacka för.


Det ska dock bli spännande att se hur han gör i Timrå. 

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Dragan 2k: I den innersta kretsen så är årets upplaga stöpt i Nubbens form. Tro mig. Kent Norberg och Kent Johansson var rätt överens med hur de skulle lyckas i en ny era, i en ny organisation. Nu blev det inte så. Lill Kenta står där stolt medan Nubben står med huvudet i sanden. Om ni haft lite mer tålamod tror jag att Nubben varit klockren. Men klockorna ringde, tiden var förbi. I denna bransch är resultaten viktig.Ni hade inte tid att vänta. Otur för er.

Jag vill inte verka bitter. Men att göra er av med Nubben är enligt mig ett stort snedsteg. Nubben är ett geni.

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jag är nykter ikväll, känns sådär men vafan man ska va det ibland också. Imorgon åker jag på bolaget i Timrå och handlar en 70s Glenmorangie som jag kommer stöpa i mig sen under eftermiddan/kvällen sen ska jag förhoppningsvis se Eldkvarn på Aveny.
Kommentera