1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586278 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1425505

Sv: Apropå nånting...
Sibners blogg på hockeysverige rekommenderas. Nu har skrivit ett inlägg om en av hockey-Sveriges största, Lidström, och hur alla hockeyhjältar diskrimineras när det skall till och delas ut Jerringpris och Bragdguld.

Jag förstår verkligen inte hur många spaltmeter det kan skrivas om anti-nyheter om när Slatan "läxar upp" demontränare när verkliga världsstjärnor som alltid levererar i den bästa ligan och landslaget totalt ignoreras. Det verkar ju som om journalisterna lever i någon slags världsfrånvänt pojkrum av icke-kritisk tänkande där Slatan är någon slags gud. Det enda jag skulle vilja göra med hans så kallade memoarer är att använda den på toaletten till någonting annat än läsning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
El_loco: En av hockeysveriges största ? Råder ingen som helst tvekan om att han är den allra största . De är likson inte ens nära nåt annat . Svenska folket har däremot lättare att ta till sej tex sundin som alltid spelat i skitlaget toronto som åkt ur standly cup snabbt så att han kan vara med i vm . Samma med foppa . Ofta med i vm lidström har hela sin karriär spelat med ett av världens bästa lag och gått långt i slutspelet . Så vanligt folk har inte haft så mycket glädje av honom
Kommentera