1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586449 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1453132

Sv: Perra avgick, vad händer nu?

Jag kopierar in det här inlägget i en redan befintlig tråd:

Men hallå man kan älska Timrå IK hur mycket man vill det gör jag också men hur kan man bete sig så här på isen med deras månadslöner???Det snackas om Perras avgång hit o dit o om nyförvärv hit o dit!!!Just nu så har vi den trupp vi har o jag skäms skulle jag bete mig som dom gör på jobbet så skulle inte jag vara välkommen nästa dag.Ok att man kan få en svacka nån dag men så här?Det liknar ju inte nåt Ingen GLÄDJE Ingen Kämpaglöd Inget Nåt!!!!!!!!Nä skäms är det var jag gör jag hoppas att nån av spelarna,tränarna gör det men det hjälps ju inte så sorry 2012 är året Timrå vandrar ur ES TYVÄRR

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Perra avgick, vad händer nu?

Dream Team: Jag tycker den där typen av retorik är så tröttsam. Tränaren har ett ansvar för hur laget spelar. Det är han som organiserar träningarna, sätter ihop femmorna och berättar hur laget ska spela.
Man kan göra en liknelse: Om en tidning skulle göras av enbart journalister så skulle det bli en väldigt obalanserad publikation. Det är därför en redaktion leds av en chefredaktör och en redaktionschef. De är de som har ansvaret för innehållet, och tar beslut om vad journalisterna ska skriva om.
En bra chefredaktör gör inte bara en bra tidning, han eller hon kan också göra sina anställda journalister bra. En dålig chefredaktör gör en dålig tidning, och har heller inte förmågan att lyfta sina anställda.

Kommentera