1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585934 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1457350

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Antagligen är det riktigt illa. För varför skulle Thomas öht kontakta Timrå Kommun nu då han inte kommunicerat med någon/något enda person/företag under detta hans sista år? Han har som jag och andra varit inne på, stoppat huvudet i sanden och låtsas som om ingenting hänt.
För mig är detta rejält oroande. Lagets sistaplats, svikande publiksiffror, minskade intäkter i barer och kiosker, minskat stöd från fans och sponsorer (även om det kom in en slant i värvarpaketen), spelare som får dra o.s.v. känns...sådär bra.

Nu vill man alltså att Timrå Kommun ska skriva bort pantbreven, nästan 35 miljoner. Varför? Jo antagligen för att kunna gå till en annan bank som kan överta pantbreven och få lös flis och på så sätt öka på kassalikviditeten. Att man vill göra det är antagligen för att få lös flis för att 1) rusta inför kvalserien (in med klass) eller 2) lösa en springande akut ekonomisk situation som börjar falla föreningen ur händerna.

Vilket som känns som sagt detta riktigt oroväckande. Men så här blir det när man inte har rätt människor på rätt plats i föreningen. Och framför allt när man vägrar förändra i tid. Då drar Vampola och ersätts med Bremberg. En Vampola som säkert var välbetald men Brembergs 260-280 i månaden går inte heller av för hackor.

Jaja, det blir nog bra det här till slut. Kanske, eller nej, eller nja.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Skulle jag vara sponsor och den klubb som jag sponsrade hade 57 .. ja 57 betalnings anmärkningar skulle jag lägga ner det.man är väl inte dum.....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ÖstrandsNisse: Var det inte så att man ville skriva ner pantbreven med knappt fem miljoner, eller uppfattade jag fel i inslaget som visades i MittNytt
Kommentera