1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586290 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1457690

Sv: Apropå nånting...
Blizzard: Någon som vet vad TJ ska jobba med sedan han toppstyrt Timrå ner i skiten?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

Då var man hemkommen från dagens match. Har före dagens match haft en liten liten gnuttans hopp att det kanske finns en mikroskopisk chans att klara sig från kvalserien. Men nu är psyket helt och hållet inställt på att det inte går att undvika, tyvärr. Samtidigt är det bara att dra sig till erkännarboden att laget inte är bättre för att undvika ett kval. Låter negativt och elakt tänkt, men dagens TIK spelar verkligen inte en effektiv hockey som övriga lag. Förvisso tycker jag man haft en del otur med puck ut, istället för puck in. 

 

Satt idag och granskade och funderade vad som inte stämmer i laget i en av periodpauserna. Kom snabbt fram till att det är på flera plan man har havererat i år. 

 

Vi har inte de dära PP backarna som är kvicka i tanken, bra bössa att lossa av från blå. Vi har inte den spetsforwarden som stänker in lätta mål och gillar att parkera framför motståndarnas målvakt. Vi har inte den målvakten som vinner matcher åt oss, och då menar jag i följd. Både Stefan och Jocke har sprattlat till mellan jämna mellanrum och vunnit matcher genom stabilt spel. Men tyvärr har det inte skett med kontinuitet, utan varit lite mer likt berg & dal bane nivå. 

 

Hoppas nu att man agerar resolut och med full kraft. Att man tänker noga igenom vad som skall göras och inte göras inför kvalserien drar igång i mars.  Spets back, spets framåt måste in. Och då menar jag inte Robin Lindkvist från Frölunda. Bättre än så kan Nubben spänna pilbågen hoppas jag. Trots att klubben inte är i så ekonomiskt starkt slag för tillfället. Önskar att man beslutar sig för att gå all-in allt för elitserie existensens vikt. 

 

Kämpa TIK, Kämpa fans! Detta måste gå!! 

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Vet inte. Men vi kan kanske lura på nån annan es-förening honom. Då har vi garanterat större chans att gå upp från AS till ES om några år.
Kommentera