1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586529 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1458914

Sv: Silly Season 11/12
Knallen: Ssscchh! Nubben har en plan. Ingen begriper den (än) men det spelar ingen roll.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Jag tror på Tommy Andersson. Mina efterforskningar har mest positivt att säga om denna herre och man tycker bl a att han är helt rätt man, eller gubbe om man så vill, att ta in i detta något mörka och jobbiga läge där så hemskt mycket står på spel. För att uttrycka sig milt.

Det som är tråkigt var att Tommy Sjödin tackade nej. Tommy-Tommy-Ante hade smakat intressanta fåglar. Det var riktigt synd att Sjödin "fegade ur" tycker jag.

Jag har en känsla av att Tommy A (eller låt oss kalla honom för TA) vill göra oss till ett defensivt lag eftersom vi knappt har lyckats föra en match på några säsonger nu. Vi brukar kunna vinna på bortaplan när vi inte behöver föra matcher. Och i en Kvalserie förväntar sig nog motståndarna att elitserielagen ska styra och ställa i allt där ute på isen. Men det där är bara vad jag tror. Det går ju å andra sidan inte att avvakta oss igenom Kvalserien heller direkt. Är dock helt övertygad om att TA tokbrinner för att klara av detta. Sedan har vi Ante Karlsson på det också.

När det gäller Bragd-Birgers favoritspelare, Robin Lindqvist, så är han en defensiv center. Ja, han är faktiskt det. En defensiv center. Vi har ett gäng sådana nu. Det är vi nog alla överens om. Det blir lite svart komedi kring vår centeruppsättning, helt klart. Milt uttryckt.

Fortsätter med ännu mer svart komedi.

Förresten. Har ni hört nåt om några spelare som kan tänka sig att spela här för en hyfsad peng? Alltså det ska vara så gott som klasspelare, inget annat. Och i en marknad som är fylld med spelare som är på väg bort måste det väl finnas bra många som fått kontraktsförslag från TIK, som sitter med enorma resurser. Dessutom är det ju inte många lag som jagar förstärkningar. Och skulle andra lag mot förmodan också jaga nyförvärv så skulle ju spelare bara rassla in bland elitserielagen. Ta bara Modo som exempel. Inte ens Lakos ville till dem. Men till det allra viktigaste. Varför kan vi inte värva hit spelare som vill kämpa sig igenom 25 träningsmatcher här, för att som en mysig avslutning leka lite i Kvalserien i en klubb/förening som Timrå som så många älskar. Varför?

Avslutar med att bli seriös igen. Förhoppningsvis får vi en rimlig förklaring till varför Robin Lindqvist blir siste man in i truppen. Dock tror jag att det blir fler spelare. Som kommer komma.
Kommentera