1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586302 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1459360

Sv: Silly Season 11/12

Jockz: Det är en väldigt märklig och totalt ovidkommande diskussion detta. Vi sitter och diskuterar huruvida Timrå IK borde sparka lagets bäste poänggörare till förmån för en snubbe som inte spelat mer än två korpmatcher på två år, bara för att denne likt Charlotte Kalla har en tilltalande personlighet som går hem i stugorna. Vi behöver ju för fan klass, Sonnenberg var inte klass när han väl spelade och är det ännu mindre nu. Han var en jävligt gedigen hockeyarbetare som kunde mäkta med ganska höga poängtal när han spelade med bra spelare.

Ingen som har spelat hockey har väl glömt bort hur man spelar hockey? Däremot lär ju förmågan att göra det på hög nivå försämrats avsevärt. Att karln inte kom ifjol hade ju att göra med att han var knäskadad kombinerat med att han krävde för mycket kosing, sitt enorma Timråhjärta till trots. Herregud.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Knylan: du säger att sonni inte var klass och gjorde "okej med poäng" gör man 42poäng på 42matcher i en timrå tröja är det skit bea med poäng....hur bra är murley med sämre spelare då? Han har mäktat med 7p på 19 matcher sen vampen stack...hedström som lira div1 förra säsongen är bara 5p efter... Hur många viktiga poäng har murley gjort?? Sonnie gjorde avgörande poänh stup i kvarten!! Så sluta dissa det sonnie har gjort för tik! F.ö anser jag att murley är en av de sämsta i historien!
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Knylan: känner lite som ö-nisse... 

Sonnenberg hade inte en dålig match här. det var hans personlighet! 

proffsig så ända in i kaklet! Sonnies styrkor som spelar var inte särskillt beroende av vilka han spelade med. han gjorde alltid ett bra jobb framför motståndarens kasse o många utav hans mål gjordes på returer o tilltrasslade situationer. hans förmåga att driva upp folk till sin egna nivå var kanske den viktigaste egenskapen således gjorde han sina medspelare bättre! det är juh lite tvärtemota att vara beroende av klass för att leverera! i min bok är Sonnie helig han är min i särklass största favvo bland spelarna i timrå ik på senare tid. Lander o Sebbe klart men Sonnies poängskörd gör att jag håller honom riktigt högt! 

jag misstänker med att Martins bästföre har passerat o frågan är om det finns någon mening för honom att komma hit o spela för en billig slant när han har familjen o företaget i canada i full blom?

på isen tror jag dock inte att Martin skulle ha så stora problem att gå in på 2 kedjor i dagens timrå om han bara är hel o relativt tränad... 

murley har förfallit totalt i mina ögon o således skulle jag gärna se att man byter ut honom mot Martin om han bara är intresserad! produkten man får av Sonnie syns inte bara när han är på isen... 

murrans produkt 

syns knappt iöht...

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Knylan: Det där var väldigt kortfattat. Du får det att låta som att Sonnenberg var en väldigt medioker hockeyspelare som inte presterar om han inte har bra folk omkring sig. En spelare som bara var intresserad av slanten.
Det där är ju ganska fel. Sonnenberg hade hunnit bygga upp en rätt stor kärlek till Timrå IK, jag såg dessutom egenskaper i hans spel som säkert hade fungerat bra utan en massa överbetala s.k. klasspelare.

Däremot håller jag med dig i att Sonnies tid är förbi. Tror inte han skulle bidra med särskilt mycket idag, inte ens i Timrå.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Knylan: krävde för mycket kosing? han gick väl ner i lön och skulle komma  efter en månad. Sedan åkte Hynning sönder sig själv på Landers vader så Linkan tog in Mörley för dom inte kunde vänta
Kommentera