1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585935 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1460827

Sv: Silly Season 11/12

Som sagt...klaga inte allt för mycket på Nubben.

Han trollar just nu med knäna.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12
Hahl Bundy: Otur i oturen att serien ska behöva vara så jämn i bottenskiktet just nu, förutom avsågade Timrå. Många lag som känner behov av att förstärka för att komma på säker mark. Om, säg, Timrå och Modo skulle vara helt avsågade i botten vore konkurrensen om nya spelare säkert lägre.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

Hahl Bundy: Som sagt, det är så där spelarmarknaden ser ut numer. Något en sportchef helt enkelt får förhålla sig till. Därför imponerar det föga på mig att säga 'vi ska värva en jävla massa nytt!' för att två månader säga 'jamen, det finns ju inga spelare att värva!!1'.

Av denna anledning borde man ha gjort dom stora förändringarna direkt vid novemberuppehållet. Den allt annat överskuggande givetvis först: kicka Perraz. Att tro att man istället ska kunna bygga upp ett nytt lag mitt i säsongen är naivt och verklighetsfrånvänt. Särskilt när klubben i fråga är resurssvaga Timrå, och inte FBK, VF eller HV71.

Så: jag är inte imponerad av Nubbens åtgärdspaket. Tack gode gud för att Perraz slängde in handduken, annars hade dom lallat vidare än i dag. Nu börjar åtminstone jag känna något som liknar hopp inför kvalserien. Och nej, det beror inte på Molinder, Robin eller Brempan. Det beror på att vi äntligen fått in tränare som kan jobba med det här spelarmaterialet.

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Hahl Bundy: "Det sportcheferna inte gjorde innan midsommar får de lida för nu."
Precis vad vi sagt här sedan augusti. Jävla snålande.
Kommentera

Sv: Silly Season 11/12
Hahl Bundy: Vadå ringa IKEA? I Timrås läge är det fan Blocket som gäller. Fågel eller fisk hela tiden. Och frågan är om inte TJ & Co stött på en och annan nätbedragare också...
Kommentera