1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586218 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1460924

Sv: Silly Season 11/12
Bragd-Birger: Det där stämmer inte. När Perra fick gå var Nubben tydlig med att det var ett gemensamt beslut. Det kan du inte negligera om du vill stå med något annat än en egen hypotes om hur det gick till.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 11/12

JimmyH: Bara för att fortsätta dra på mig imaginära minustummar kör jag en Huge, om än från Dagbladet. Nubben direkt efter Perraz avgång:

– Det är tabellplaceringen som gör det. Det tar jävligt mycket kraft att hålla på så här och det har varit två tuffa år. Jag tog samma beslut själv i Frölunda som Perra tar i dag, jag förstår honom.

• Är det ”Perras” eget beslut?

– Ja.

• Ville du ha kvar honom?

– Ja.

Så, jag vet inte om jag tycker att Nubben var sådär övertydlig med att det var ett gemensamt beslut. Han hade kanske kunnat uttrycka det lite annorlunda, så att jag slapp 'negligera att det var ett gemensamt beslut' och stå här 'med en egen hypotes'.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Silly Season 11/12

JimmyH: Nej, jag tror ju inte Perra stod med en pistol mot pannan på Nubben och krävde 'än änkel te värmland!'. Perra var uppenbarligen nerkörd i skorna, och ville hoppa av. Varför skulle Nubben vara intresserad av att motsätta sig det?

Däremot var Nubben väldigt tydlig, redan från dag 1, med att han inte ansåg att problemen med spelet hade med tränarna att göra och att han inte tänkte kicka någon. Detta vidhöll han så länge det var möjligt (dvs ungefär så länge Perraz pallade). Sen meddelar Perra att han slänger in handduken i pausen mellan andra och tredje perioden. Efteråt står det en treradersblänkare om 'gemensamt beslut' på hemsidan. Därefter vidtar en desperat jakt på nya tränare.

Så, nä: jag tror inte att Perraz fått foten än på ett tag om man inte själva gett upp. Men visst. Jag har ju ingen inspelning av hur scenariot i ett parallellt universum hade sett ut, om nu Perraz stannat kvar. Jag kan bara beklaga att jag missat att vi kör med sånt på den här sidan då vi ämnar vifta med kritikfingret.

Kommentera